WhitestoneWhitestone

Avoimet työpaikat

Whitestone on digitoimisto, jonka toiminnan ajatuksena on auttaa kumppaniyrityksiä hyödyntämään digitalisaation mahdollisuuksia. Tavoitteena on auttaa asiakkaita tehostamaan liiketoimintaansa erilaisten digitaalisten ratkaisujen avulla.

Harjoittelupaikkoja opiskelijoille

Mikäli harjoittelupaikka on vielä hakusessa, tulit oikeaan paikkaan.

Haluamme tarjota opiskelijoille huippuluokan ympäristön syventää opintojaan käytännön työssä. Harjoitteluohjelmamme räätälöidään kuhunkin opintoihin sopivaksi ja meiltä saat mukaasi arvokasta työkokemusta ja ammattitaitoa. Whitestonen toimialasta johtuen harjoittelupaikat ovat pääasiassa suunnattu IT-alan opiskelijoille, joihin kuuluvat muun muassa datanomi- ja tietojenkäsittelyopiskelijat. Olemme kuitenkin avoimia ottamaan ihmisiä harjoitteluun myös muilta aloilta, kunhan järkevä kokonaisuus saadaan sovittua ja harjoittelusta on kummallekin osapuolelle hyötyä.

Lopputyön yhdistäminen harjoitteluun

Olemme löytäneet monen Whitestonen harjoittelijan kanssa mielekkään lopputyöprojektin, jota on kätevästi voinut työstää harjoittelun ohessa.

Tilanteen mukaan olemme pystyneet tarjoamaan harjoittelijoillemme vakinaisia työpaikkoja. Viimeisimmän laskelman mukaan olemme työllistäneet harjoittelun kautta kuusi 20:stä nykyisestä työntekijästämme.

Lähetä siis rohkeasti avoin hakemus: info@whitestone.fi

 

Siirry ylös
Haluatko kuulla lisää?

Jätä yhteystietosi niin kerromme lisää.