WhitestoneWhitestone

Whitestonen pitkäaikainen yhteistyökumppani Viestintäliiga Oy on ostanut 22.1.2020 tehdyllä kaupalla Whitestone Oy:n liiketoiminnan. Kaupan myötä Whitestone Oy:n liiketoiminta siirtyi kokonaisuudessaan Viestintäliiga Oy:lle 1.2.2020. Yritykset jatkavat toimintaansa omilla nimillään.

”Hienoa päästä yhdistämään voimamme. Whitestonen maailmanluokan osaaminen ohjelmistokehityksessä sekä verkkosivujen ja -kauppojen tuotannossa yhdistettynä Viestintäliigan viestinnälliseen ja tuloksellisen markkinoinnin osaamiseen on todella kova kombo”, kertoo Viestintäliigan toimitusjohtaja Iiro Junnila.

”Kaupan myötä Whitestonen asiakkaat saavat entistä monipuolisempaa ja laadukkaampaa osaamista palvelemaan heidän monimuotoisia tarpeitaan alati muuttuvassa digikentässä”, sanoo puolestaan Whitestonen väistyvä toimitusjohtaja Tuomas Haanpää.

Whitestonen työntekijät siirtyvät Viestintäliigan palvelukseen vanhoina työntekijöinä, eikä kaupalla ole vaikutusta työntekijöiden asemaan. Kaikki työntekijät jatkavat vanhoissa tehtävissään samoilla toimipaikoilla, eli Turussa ja Vantaalla. Samalla työntekijämäärä kasvaa lähemmäs kolmeenkymmeneen.

”Meillä on käsissämme sellainen yhdistelmä osaamista ja kunnianhimoa sekä entuudestaan tyytyväisiä asiakkaita, että meidän on ’helppo’ lähteä hakemaan määrätietoista kasvua. Tämän vuoden liikevaihtotavoite on noin 2,5 miljoonaa, joka on tarkoitus tuplata jo lähivuosina”, Junnila kertoo.

Kokonaisvaltainen digimarkkinoinnin palvelupaketti

Liiketoimintakaupan tavoitteena on kehittää ja kasvattaa Viestintäliigan asemaa digitaalisen markkinointiviestinnän kentällä.

”Nyt pääsemme entistä monipuolisemmin palvelemaan molempien yhtiöiden nykyisiä asiakkaita, ja tarjoamaan uusille asiakkaille todella kokonaisvaltaisen digimarkkinoinnin palvelupaketin”, kertoo Junnila.

Viestintäliiga ja Whitestone ovat tehneet tiivistä yhteistyötä jo Viestintäliigan perustamisesta, eli vuodesta 2016, lähtien. Lisäksi yksi Viestintäliigan perustajista ja osakkaista, Juhani Koskinen, työskenteli Whitestonessa copywriterina vuosina 2013-2016.

”Viimeiset 1,5 vuotta on jaettu yhteinen toimistokin Turussa, eli tekijät ovat jo entuudestaan melko tuttuja”, Junnila sanoo.

Yhtiön suurimpia osakkeenomistajia ovat nyt Viestintäliiga Oy:n perustajajäsenet Junnila, Koskinen ja Petteri Poukka(sekä Seppo-koira). Whitestonen aikaisemmat omistajat Tuomas Haanpää ja Peter de Jong jatkavat yrityksen vähemmistöosakkaina. Lisäksi Haanpää jatkaa Viestintäliiga Oy:n hallituksen puheenjohtajana.

”Oma aikani Whitestonen toimitusjohtajana on ollut mielenkiintoinen ja opettava. Kiitos siitä kaikille kollegoille, asiakkaille ja kumppaneille, olette olleet loistavia! Nyt on aika katsoa isompaa kuvaa hallituksen puheenjohtajan vinkkelistä, ja luotsata uutta yhtiötä tässä uudessa roolissa kohti kasvua sekä menestystä”, kertoo Haanpää.

Viestintäliigan tavoitteet ovat liiketoimintakaupan myötä entistäkin kunnianhimoisemmat.

”Aiomme rakentaa Suomen halutuimman digi- ja viestintätoimiston. Sellaisen, minne alan parhaat osaajat haluavat tulla töihin, ja jonka ovelle asiakkaat tulevat parijonossa koputtamaan, eivätkä halua koskaan lähteä pois”, päättää Junnila.

Mahdolliset aiheeseen liittyvät kysymykset voit osoittaa seuraaville henkilöille:

Iiro Junnila, toimitusjohtaja
Viestintäliiga Oy
0400 593 122
iiro@viestintaliiga.fi

Tuomas Haanpää, toimitusjohtaja
Whitestone Oy
020 741 7529
tuomas@whitestone.fi

comments powered by Disqus

Lue myös

Siirry ylös
Haluatko kuulla lisää?

Jätä yhteystietosi niin kerromme lisää.