WhitestoneWhitestone

Aleksi A. hyppäsi front-end tiimiimme pari kuukautta takaperin ja on joutunut alusta asti sisäistämään poliittisesti epäkorrektia huumoria. "If you can't stand the heat, stay out of the kitchen", niin kuin tavataan sanoa. 

Aleksi on tällä hetkellä Turun toimiston ainut fronttitiimin varsinainen koodarijäsen. Hän sai kuitenkin kokea korsolaista huumorintajua jo heti rekryvaiheessa. Aleksi soitti työpaikan perään oltuaan haastattelussa ja nimettömäksi jäävä edustajamme ilmoitti että "toi sun työnäytteiden koodi on aivan täyttä p!*#?aa". Todellisuudessa jälki oli varsin mallikasta ja samaisen puhelun päätteeksi Aleksi rekrytoitiin mukaan remmiin.

Ensimmäisenä työpäivänä hänelle kerrottiin, että nimenvaihto on edessä, koska meillä on jo kaima talossa ja sähköpostiosoitteemme ovat mallia etunimi@whitestone.fi. Ongelmaratkaisukyvyistämme tunnettuna pystyimme kuitenkin muuttamaan sähköpostin malliin etunimi.sukunimi.

Kuka Aleksi?

Aleksi kertoo harrastuksiinsa kuuluvan vaimon, koiran ja ruoanlaiton. Perhekeskeiset arvot ovat selvästi korkealla hierarkiassa. Aleksi mainitsi myös koodamisen olevan harrastus ja intohimo. Varsinaista alan koulutustaustaa nuorella miehellä ei ole, mutta sinänsä siinä ei ole mitään poikkeuksellista. Niin sanotut autotallikoodaajat ovat vahva osa Whitestonen osaamista ja historiaa.

Rekrytointikanava oli hyvin nykypäivää kuvastava. Aleksi lähti Googlaamalla etsimään potentiaalisia alan yrityksiä, joissa voisi työskennellä ja törmäsi verkkosivuille tekemäämme rekryilmoitukseen. Hän päätti laittaa hakemusta tulemaan ja noin kahdessa viikossa mies istui työpisteellään rakentamassa verkkosivustoja.

Ensitunnelmat Whitestonesta täyttä timanttia

Omien sanojensa mukaan työporukka ja fiilis ovat toistaiseksi olleet täyttä timanttia ja Aleksi on viihtynyt uudessa ympäristössä erittäin hyvin. Sopivan rento ja luonteikas yhteisö on ollut herran mieleen. Hän kokee itsensä tervetulleeksi porukkaan ja oletettavasti on osannut suhtautua pilke silmäkulmassa pieneen vitsin heittoon. Tervetuloa Aleksi!  

comments powered by Disqus

Lue myös

Siirry ylös
Haluatko kuulla lisää?

Jätä yhteystietosi niin kerromme lisää.