WhitestoneWhitestone

Aloitimme Whitestonella projektin, joka syventää yhteistyötämme alueellisten koulujen kanssa. Hyväksi havaitut kokemukset, eritoten Stadin Ammattiopiston ja Turun ammattikorkeakoulun opiskelijoiden kanssa, vauhdittivat päätöstämme lähteä suunnitelmallisesti tarjoamaan harjoittelupaikkoja.

Stadin Ammattiopistosta ensimmäinen harjoittelija 9 vuotta sitten

Siirrytään hetkeksi ajassa yhdeksän vuotta taaksepäin. Stadin Ammattiopiston media-alalta saapui harjoittelujaksoa suorittamaan Tuukka. Merkittävän ammattitaidon karttumisen lisäksi Tuukasta tuli lähes heti yksi Whitestone-perheen jäsenistä. Nyt Tuukka on ollut tärkeä palanen Whitestonea jo yhdeksän vuotta. Nykyisistä vakiokasvoistamme Mitja on tullut harjoitteluun samaisesta opinahjosta. Turun ammattikorkeakoulusta vastaavasti harjoittelijana ovat aikanaan aloittaneet Aleksi, Tomi, Valtteri ja Sami. Harjoittelujaksojen ansiosta olemme löytäneet yli viidesosan vakituisista työntekijöistämme.

Oikeita käytännön töitä harjottelijoille

Takaisin nykyhetkeen. Lähdimme pyörittämään harjoittelijaprojektia, jonka tarkoituksena on auttaa kouluja löytämään opiskelijoilleen harjoittelupaikka. Haluamme tarjota paikan, jossa pääsee oikeasti tekemään alaa vastaavia käytännön töitä ja hankkimaan ammattitaitoa. Toivomme samalla löytävämme tulevaisuuden ammattiosaajia Whitestonen kasvun vauhdittajiksi. Ajatuksena on pitää katkeamattomasti vähintään kahta harjoittelujaksoaan suorittavaa opiskelijaa Whitestonen palveluksissa.

Harjoittelijaprojekti pyörähti käyntiin

Harjoittelijaprojektin ensimmäinen opiskelija Senja aloitti Vantaan toimistolla maaliskuussa. Turussa aloittaa huhtikuussa kaksi uutta kasvoa. Kaikille heille on tehty suunnitelma työssäoppimisesta. Jokaiselle on myös nimetty mentori, jonka tehtävänä on kouluttaa ja antaa tukea kaikissa harjoittelijoille osoitetuissa työtehtävissä. Uskomme vahvasti kaiken tämän palvelevan niin opiskelijoita kuin Whitestonea. Tärkeimpänä, ja kaiken keskiössä, on kuitenkin opintojaan suorittava harjoittelija, jonka tulevaisuuden rakentamisessa haluamme olla apuna.

comments powered by Disqus

Lue myös

Siirry ylös
Haluatko kuulla lisää?

Jätä yhteystietosi niin kerromme lisää.