WhitestoneWhitestone

Business Finlandin häiriörahoitus suunnataan Suomessa toimiville pk-yrityksille, joiden liiketoiminta kärsii poikkeustilanteesta. Katso miten voimme auttaa.

Poikkeustila ravisuttelee Suomen terveystilannetta ja taloudellista tilaa. Ensimmäiseen kohtaan emme osaa antaa apua, mutta jälkimmäisessä meillä voisi olla sinulle annettavaa. Ja mikä parasta, ilman että sinun tarvitsee itse ottaa taloudellista riskiä.

Business Finland jakaa kehitysrahoitusta häiriötilanteesta kärsiville pk- ja midcap-yrityksille, joille vallitseva tilanne aiheuttaa tai on aiheuttamassa ongelmia. Rahoituksella yritys voi ostaa asiantuntijapalveluita muilta yrityksiltä.

Kenelle hätärahoitus on suunnattu?

Rahoitus on suunnattu Suomessa toimiville pk-sektorin yrityksille, jotka kärsivät koronaviruksen aiheuttamasta tilanteesta taloudellisesti suoraan tai välillisesti. Näin ollen rahoituspalvelut eivät koske ainoastaan suoraan tilanteesta kärsiviä yrityksiä, vaan myös alihankintaketjujen toimivuuden takia tilanteesta kärsiville pk-yrityksille voidaan myöntää rahoitusta. Rahoituksen hakupaikka riippuu yrityksen koosta. Alle viisi työntekijää työllistävä pieni yritys tekee hakemuksen paikallisen ELY-keskuksen kautta. Yli viisi työntekijää työllistävät yritykset taas tekevät hakemuksen Business Finlandin kautta. 

Hätärahoituksen tasot

Rahoitus on jaettu kahteen tasoon. Ensisijaisesti yrityksen tulee tehdä hakemus esiselvitysrahoitukseen, jonka suuruus on enintään 10 000 €. Esiselvityksen pohjalta yritys voi hakea kehittämisrahoitusta, jolla voidaan toteuttaa esiselvityksessä tunnistettuja liiketoiminnan kehitysalueita, jotka parantavat mahdollisuuksia selvitä koronaviruksen aiheuttamasta häiriötilanteesta. Uusien tuote-, tai palveluratkaisujen tulisi palvella liiketoimintaa myös häiriötilanteen jälkeen. Kehittämisrahoitus voi olla suuruudeltaan enintään 100 000 €.

Korona hätärahoitus kaavio

Miten me voimme auttaa?

Epidemian levitessä ympäri Suomen, on kaupankäynti siirtynyt entistä enemmän digitaalisiin palveluihin. Ja sehän on meidän leipälajimme.

Meillä on jo vuosien kokemus kokonaisvaltaisesta digitaalisten palveluiden suunnittelusta ja tuottamisesta. Olitpa sitten tekemässä verkkokauppaa, verkkosivuja tai oikeastaan lähes mitä vain uutta digitaalista palvelua, olemme oikea kumppani torjumaan koronaviruksen aiheuttamat liiketoimintasi uhat.

Laaditaan yhdessä taistelusuunnitelma liiketoimintasi pelastamiseksi digitalisaation keinoin!

Kuulostaa hyvältä, miten meidän pitäisi edetä?

1. Ota yhteyttä toimitusjohtajaamme Iiro Junnilaan sähköpostitse tai puhelimella: iiro@whitestone.fi, 0400 593 122.

2. Sovitaan etätapaaminen.

3. Lähetetään hakemus. Autamme hakemuksen tekemisessä tarvittaessa.

4. Sovitaan aikataulut ja työryhmät.

5. Tehdään itse työt.

6. Näytetään keskisormea koronavirukselle ja nautitaan erävoitosta kriisitilanteen keskellä.

Business Finlandin verkkosivuilta löydät tarkemmat tiedot rahoituksesta. Pääset tutustumaan tarkemmin kätevästi suorasta linkistä:
Business Finland – Liiketoiminnan kehitysrahoitus häiriötilanteissa.

comments powered by Disqus

Lue myös

Siirry ylös
Haluatko kuulla lisää?

Jätä yhteystietosi niin kerromme lisää.