WhitestoneWhitestone

Toistaiseksi viimeisin uusin työntekijämme kertoo hieman itsestään ja parista ensimmäisestä viikostaan Whitestonella. Petri tuli tekemään meille digitaalista markkinointia, mutta annetaan hänen kertoa loput itse.

Moro! Olen Petri ja nuoruuteni vietin Nousiaisten maalaiskunnassa, jossa nuorison kovin kohtaamispaikka oli Nousiaisten Neste. Sinne kuljettiin tietysti mopolla ja kovimmat tyypit tulivat traktorilla. Paikkakunnan tapojen mukaan muutin kuitenkin jo melko nuorena kloppina kaupungin sykkeeseen.

Myyntihommista digitaalisen markkinoinnin pariin

Työkokemusta olen kasvattanut nyt myynnin parissa muutaman vuoden ajalta. Tilaisuus siirtyä Whitestonelle ja tarkemmin digitaalisen markkinoinnin pyörteisiin tuli Aleksin kautta. Olin kuullut hyvää juttua Whitestonen työporukasta ja kiinnostus heräsi välittömästi. Nopealla aikataululla puhtaat myyntihommat saivat jäädä taakse ja tässä sitä ollaan Google-markkinoinnin korkeakoulussa. Ensifiilikset työporukasta ovat hyvin pitkälti sellaiset, mitä osasin odottaa kuulemani perusteella. Sanottakoon, että Whitestone vaikuttaa hyvällä tavalla melko poikkeukselliselta yhteisöltä.

Kasvatushommia, jääkiekkoa ja golfia

Vapaa-aika pyörii pitkälti meille sijoitettujen 8-vuotiaiden kaksospoikieni kanssa touhutessa. Iltaisin lasten mentyä nukkumaan, saa hetken ottaa rennosti ja usein katselemme vaimon kanssa televisiosta ruotsalaisia rikossarjoja. Beck on näistä ylivoimaiseti kovin!

Muut vapaa-ajan rakkaat harrastukset ovat urheilupainotteisia. Jääkiekkoa tulee seurattua aktiivisesti ja siksipä minut löytääkin lähes aina katsomasta TPS:n pelejä. Tietysti paikan päällä! Talvisin tulee penkkiurheilun lomassa käytyä pelaamassa ”höntsäkiekkoa”. Kesällä aika kuluu golfkentällä aina, kun pienikin mahdollisuus on ja perhearki sen sallii.

Mielenkiinnolla odotan, mitä tuleman pitää. So far so good, niin kuin Amerikassa sanotaan.

comments powered by Disqus

Lue myös

Siirry ylös
Haluatko kuulla lisää?

Jätä yhteystietosi niin kerromme lisää.