WhitestoneWhitestone

Whitestone täytti tänä vuonna jo kunnioitettavat 15 vuotta. Se on pitkä aika ihan mille tahansa yritykselle, mutta digialan toimijalle saavutus on mielestäni huomattava.

Whitestone on koko elinkaarensa ajan pyrkinyt kasvamaan asiakkaidensa ja yhteistyökumppaniensa mukana, elämään ajan hermolla ja fokusoitumaan oikeisiin asioihin. Tällä reseptiikalla olemme nyt tässä päivässä, yli 20 asiantuntijan, yli 250 asiakkuuden ja lähes kahden miljoonan euron liikevaihtoluokan yrityksenä. Jotain on siis tehty oikein, vaikka varmasti monessa kohtaa olisimme voineet valita toisenlaisenkin tien.

Itse olen saanut olla mukana Whitestonen kasvutarinassa vuodesta 2008 lähtien. Ensin myynti- ja markkinointipäällikkönä, ja nyttemmin toimitusjohtajana sekä osakkaana. Whitestone on aina pyrkinyt olemaan enemmän kuin työpaikka. Henkilökunnan kehittyminen, työolosuhteet ja viihtyvyys ovat olleet meille tärkeässä roolissa, kun olemme kehittäneet yhtiötä moderniksi digiosaajaksi. Se, että Whitestone välittää työntekijöistään heijastuu suoraan asiakkaisiimme ja heidän projekteihinsa.

Lupaavat tulevaisuuden näkymät

Yhtiön pitkä taival on pitänyt sisällään satoja projekteja, hienoja yhteistyökumppanuuksia, pitkiä asiakassuhteita, upeita ihmisiä, hankalia aikoja ja valvottuja öitä. Myös vaihtuvuus on luonnollista tämän kokoluokan yrityksessä. Asiakkuuksia, henkilökuntaa, johtoa ja toimistoja... Kaikkia näitä on vaihtunut, mutta uskon vakaasti, että suurin yksittäinen syy onnistuneeseen matkaamme on pitkäjänteisyys. Vaikka vaihtuvuutta on ollut, on sitä ollut kuitenkin todella vähän. Me sitoudumme asiakkaisiimme, henkilökuntaamme ja kumppaneihimme. Se näyttää olleen oikea valinta, ja näkymät tulevaisuuden osalta ovat lupaavat.

Toivottavasti Whitestonella on edessään vielä monet syntymäpäiväjuhlat!

comments powered by Disqus

Lue myös

Siirry ylös
Haluatko kuulla lisää?

Jätä yhteystietosi niin kerromme lisää.