WhitestoneWhitestone

Asiakkaiden määrän kasvaessa olemme huomanneet selkeän tarpeen aktiivisemmassa yhteydenpidossa. Tarvitsimme henkilöä hoitamaan asiakaskontaktointia, joka oli viime vuosina jäänyt hieman vähemmälle huomiolle. Juuso päätyi meille hommiin vahvan suosituksen myötä, kun edellisessä työpaikassa tapahtui isoja muutoksia. Pidemmittä puheitta antaa Juuson kertoa omin sanoin itsestään.

Kuka olen ja mitä teen

"Olen Juuso Kurokallio, 25-vuotias kaiken urheilun ystävä. Olen syntynyt ja kasvanut Turussa, vaikka muualla asuminen onkin käynyt mielessä. Vapaa-aikaan kuuluu urheileminen ja sen seuraaminen lajista riippumatta.

Näin kesäaikaan eniten aikaa menee beachvolleyn ja pesäpallon pelaamiseen. Golf on ollut kesäisin aikaa vievin aktiviteetti, mutta viime kesinä harmikseni jäänyt selvästi vähemmälle kuin nuorempana.

Urheilusta puhuttaessa isoimpina intohimon kohteina ovat jalkapallo ja jääkiekko. Jos pitäisi valita jompikumpi suosikiksi olisi se vaikeaa. Olen seurannut molempia koko ikäni ja joitain vuosia myös pelannut. Hienoimmat hetket on tullut koettua Manchesterissa paikanpäällä Old Traffordilla, Manchester Unitedin kotipeleissä. Jääkiekkoa en ole vielä päässyt katsomaan rapakon taakse, mutta se on varsin korkealla bucket listalla. Lempijoukkuetta kysyttäessä tulee suorat vastaukset, Manchester United ja Chicago Blackhawks."

Edellisessä työpaikassa tapahtui Turun alueella isoja muutoksia, joiden seurauksena lähdin etsimään uusia haasteita. Perheenjäsenen vinkistä otin yhteyttä Whitestoneen ja muutaman käyntikerran jälkeen molemmat osapuolet olivat vakuuttuneita."

comments powered by Disqus

Lue myös

Siirry ylös
Haluatko kuulla lisää?

Jätä yhteystietosi niin kerromme lisää.