WhitestoneWhitestone

Whitestone on ostanut Lyly.fi Oy:n verkkoliiketoiminnan ja avaa toimiston Hämeenlinnaan. Tämä on hyvää jatkumoa vuoden 2015 alussa toteutuneeseen Jyväskylän toimipisteen avaamiseen. Työllistämme yritysoston myötä 22 henkilöä neljällä eri paikkakunnalla. Uuden Kanta-Hämeen toimiston uskotaan kasvattavan mahdollisuuksia Hämeenlinnan, Tampereen, sekä Lahden talousalueilla ja toimiston vetäjäksi siirtyy Lyly.fi Oy:n toimitusjohtaja Heikki Lyly.

Whitestone odottavaisin mielin Hämeenlinnaan

”Yhteistyö Lyly.fi Oy:n kanssa antaa meille vahvan startin palvella Kanta-Hämeen yrittäjiä erilaisissa digitalisaation mahdollisuuksissa”, toteaa Whitestone:n hallituksen puheenjohtaja Peter de Jong, ”laaja valmis asiakaskunta ja hyvä paikallistuntemus, sekä paikallisverkottuminen on edellytys, jotta uusi toimisto käynnistyy vauhdilla ja siksi yhteistyö Lyly.fi Oy:n kanssa on meille erinomaisen tärkeää”.

Toimipisteen vetäjäksi paikallinen kasvo

Heikki Lyly siirtyy virallisesti 8.12.2016 Whitestone Oy:n Hämeenlinnan toimiston vetäjäksi. ”uusi haaste on aina mieluinen ja nyt, kun taustalla on suuri nopeasti kehittyvä yhtiö, myös mahdollisuudet meidän vanhoille asiakkaillemme ovat enemmän kuin hyvät”, Heikki Lyly suunnittelee tulevaa, ”ja varmuudella niin isot, kuin pienetkin asiakkaamme tulevat varsin nopeasti näkemään positiivista uutta virettä ja mahdollisuutta digitalisaation ja liiketoimintansa kehittämiseen”.

Lisätiedot:

Peter de Jong
020 741 7522
peter@whitestone.fi

Heikki Lyly
040 132 1232
heikki@lyly.fi

comments powered by Disqus

Lue myös

Siirry ylös
Haluatko kuulla lisää?

Jätä yhteystietosi niin kerromme lisää.