WhitestoneWhitestone

Digitaalinen strategia

Digitalisointisuunnitelma

Autamme yritystäsi luomaan digitaalisen strategian sekä löytämään kehityskohteet joihin aika, investoinnit ja osaaminen kannattaa keskittää.

Digitalisaation hyödyntämisen tavoitteena on luoda toteuttamillamme ratkaisuilla digitaalisia mahdollisuuksia liiketoiminnan tehostamiseen sekä lisäarvon tuottamiseen.

Tähän pääsemme yrityksesi nykytilan ja tavoitetilan kartoituksella sekä liiketoimintamallin ja sen prosessien kuvaamisen avulla luodun digitalisointisuunnitelman avulla.

Digitalisointisuunnitelma pitää sisällään:

  • Kehitystoimenpide-ehdotukset seurantamittareineen
  • Työmääräarviot ja kustannukset
  • Aikatauluehdotus

Toteuttamamme suunnitelman avulla päätät itse miten, missä vaiheessa ja millä sijoituksella lähdemme tehostamaan liiketoimintaasi sekä kulkemaan kohti yrityksesi tavoitetilaa.

Markkinointiviestinnän workshop

Käydään läpi yrityksen nykyiset markkinointiviestinnän toimet, kohderyhmät ja haasteet. Kun edellä mainitut asiat ollaan käyty läpi, pystytään helpommin hahmottamaan tavoitetilaa.

Digitalisaation workshop

Selvitetään yrityksen nyky- ja tavoitetila sekä käydään läpi liiketoimintamalli ja -prosessit. Workshopissa voidaan pureutua yrityksen tärkeimpiin pääliiketoimintamalleihin tai vaihtoehtoisesti haluttuihin tukiliiketoimintamalleihin ja -prosesseihin.

Molempien workshopien avulla pystytään luomaan toimintasuunnitelma toimenpide-ehdotuksineen ja seurantamittareineen, jotta yrityksen liiketoimintaa pystytään sähköisten ratkaisujen avulla kehittämään kohti tavoitetilaa, toiminnan tehostusta sekä lisäarvoa.

Mittaaminen

Mittaaminen

Kehityksen mittaaminen on jo jatkokehityksenkin kannalta oleellinen osa digitalisointiprosessia, jotta tuloksia pystytään seuraamaan ja toimenpiteitä sekä voimavaroja voidaan kohdentaa oikeisiin asioihin.

Liiketoiminnan digitalisaatiossa luodaan asiakaskohtaiset mittarit, jotta pystytään seuraamaan toteutettujen toimenpiteiden onnistumista. Tämän avulla pystytään kehittämään jatkotoimenpiteitä haluttuun suuntaan.

Tekninen toteutus

Digitaalisten prosessien ja työkalujen tuottamiseen tarvitaan teknistä osaamista sekä sähköisiä ratkaisuja. Tuotamme sähköiset ratkaisut digitaaliseen ympäristöön yli kymmenen vuoden kokemuksella.

 

Tutustu teknisiin ratkaisuihimme 

TAI

ota yhteyttä meihin

Siirry ylös
Haluatko kuulla lisää?

Jätä yhteystietosi niin kerromme lisää.