WhitestoneWhitestone

Lähdimme toteuttamaan Lvi-Wabekille suomen ensimmäistä etälukutekniikkaa hyödyntävää tilausjärjestelmää. Asiakassuhteen vahvistuessa syntyi tarve B2B-verkkokaupalle.

Kumppanin tarpeena oli tuottaa omaa ja asiakkaiden liiketoimintaa tehostava palvelukonsepti. Ajatus oli syntynyt asiakkaiden tarpeiden ymmärtämisestä. Valikoidumme tekijöiksi erittäin vahvan integraatio-osaamisemme ja ammittimaisen projektiosaamisen ansiosta.

Lähdimme toteuttamaan etätilausjärjestelmää, jonka keskiössä oli loppuasiakkaiden nopeampi ja parempi palvelu. Tavoitteena oli, että täydennystilaukset voidaan tehdä yhdellä tai kahdella näytön painalluksella. Tämän mahdollistaminen vaati aukottomasti toimivaa tasutajärjestelmää, joka mahdollistaa tilausten saapumisen oikeaan paikkaan, oikeaan aikaan.

Tilausjärjestelmän yhteydessä toteutettiin verkkokauppa, joka palvelee loppukäyttäjiä suurempien tilausten hallitsemisessa.

Tilausjärjestelmä ja verkkokaupan kehityksen suhteen olemme jatkuvassa vuoropuhelussa. Projektin valmistumisen jälkeen meistä näkee muutakin kuin perävalot.

SuperService tilausjärjestelmä

Asiakkaan liiketoiminnan kannalta merkittävä, etälukutekniikkaa hyödyntävä tilausjärjestelmä oli Suomen ensimmäinen. SuperService -järjestelmä on ulkoasullisesti ja teknisesti meidän käsialaa.

SuperService - esimerkki onnistuneesta digitalisaatiohankkeesta

Olemme saaneet Lvi-Wabekilta taustalukuja SuperServicen avulla tehostetuista prosesseista. Pika- ja täydennystilaukset ovat saapuneet työmaille jopa 80% aiempaa nopeammin. Tuotelogistiikan kulut ovat samalla laskeneet jopa 40%.

Muita selkeitä etuja ovat oleet työmaa- ja projektikohtaisten toimitusten ja tilausten seurattavuus verkkokaupan tilaushistorian kautta. Tilausjärjestelmä kerää tuotesertifikaatit ja hyväksyntätodistukset automaattisesti työmaa-/projektikohtaisesti palveluun, josta niitä on jälkikäteen helppoa tarkastella.

On ollut opettava kokemus ja kunnia olla mukana rakentamassa tekniikaltaan Suomen ensimmäistä etälukujärjestelmää.

 

Takaisin asiakastarinoihin

Siirry ylös
Haluatko kuulla lisää?

Jätä yhteystietosi niin kerromme lisää.