Whitestone Whitestone

Avoimet työpaikat

Etsimme Vantaan tai Turun toimipisteelle:
Software Developer (backend) (julkaistu 19.9.2016)

Whitestone on digitoimisto, jonka toiminnan ajatuksena on auttaa kumppaniyrityksiä hyödyntämään digitalisaation mahdollisuuksia. Tavoitteena on auttaa asiakkaita tehostamaan liiketoimintaansa erilaisten digitaalisten ratkaisujen avulla, joita Whitestone tarjoaa.

Henkilöstön ammattiylpeys ja kiinnostus uusia tekniikoita sekä alaa kohtaan pitävät Whitestonen alan osaamisen eturintamassa.
Vahva kokemus ja referenssit ovat paras todiste osaamisesta. Whitestonen osaamiseen luottaa aktiivisesti noin 300 yritystä, yhdistystä ja julkishallinnon tahoa.

Tehtäviisi kuuluu ohjelmistokehitys, sprinttien suunnittelu ja työmääräarvioiden tekeminen. Tulet panoksellasi merkittävästi vahvistamaan ohjelmistokehitystiimiämme yhtiön liiketoiminnan laajentuessa. Vastaat työssäsi tuotannon esimiehelle.


Toivomme sinulta:
•    kokemusta – erityisesti PHP-maailman hallintaa
•    kiinnostusta alaa kohtaan – harrastuneisuus katsotaan eduksi
•    oma-aloitteisuutta sekä hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja
•    reipasta ja positiivista mieltä

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja hyväntuulisen työpaikan kasvavassa it-yrityksessä.
Mikäli kiinnostuksesi heräsi,niin jätä hakemuksesi sähköpostilla juha-pekka@whitestone.fi.

Liitä hakemukseesi:
•    ansioluettelosi
•    lyhyt perustelu, miksi sovellut tehtävään
•    esimerkkejä tekemistäsi toteutuksista (koodi- ja linkkitasolla) 
•    palkkatoiveesi
•    milloin voit aloittaa tehtävässä

Lisätietoja tehtävästä antaa projektikoordinaattori Juha-Pekka Sainio, puh. 020 735 4915 tai sähköpostilla juha-pekka@whitestone.fi.

 

Avoin hakemus

Whitestone hakee jatkuvasti digitaalisen median osaajia. Olet joko kouluja käynyt tai itseoppinut. Sinulta löytyy työkokemusta tai harrastuneisuutta ja olet valmis oppimaan uutta. Whitestone tarjoaa asiantuntevan mutta rennon työyhteisön, jossa on mahdollisuus oppia uutta joka päivä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostilla osoitteeseen info@whitestone.fi. Mikäli olet kiinnostunut ohjelmistokehityksestä tai graafisesta suunnittelusta, liitä mukaan linkki tuottamaasi verkkopalveluun tai jokin muu työnäyte, josta käy ilmi tekninen tai graafinen osaamisesi.

Siirry ylös
Haluatko kuulla lisää?

Jätä yhteystietosi niin kerromme lisää.