WhitestoneWhitestone

Räätälöidyt sovellukset

Mobiilisovellukset

CRM - asiakashallintajärjestelmä

ERP - toiminnanohjausjärjestelmä

Jos markkinoilta ei löydy juuri sinulle sopivaa verkkosovellusta, tuotamme räätälöidyt sovellukset asiakkaan tarpeiden sekä toiveiden mukaan. Oli kyseessä sitten toiminnanohjaukseen tai asiakkuuksien hallintaan suunnitellut sovellukset, tuotamme ne yksilöllisesti asiakkaan liiketoiminnan ja tavoitteet huomioiden.

Myös erilaiset mobiilisovellukset ja applikaatiot voidaan tuottaa vastaamaan täsmälleen tietynlaisen liiketoiminnan tarpeisiin.

Räätälöity sovellus tuo jatkuvuutta, kilpailuetua ja tehostaa liiketoimintaa. Palveluihimme kuuluvat seuraavat järjestelmät, jotka pystymme räätälöimään juuri teidän tarpeitanne vastaaviksi.

Mobiilisovellukset

Toteutamme räätälöityjä mobiilisovelluksia WP7- , WP8- , iOS- ja Android-käyttöjärjestelmille. Kun ihmiset vaativat informaatiota ajasta tai paikasta riippumatta, otetaan asioista selvää mukana kulkevalla päätelaitteella, esimerkiksi iPhonella tai iPadilla. Räätälöidyt mobiilisovellukset tarjoavat miltei rajattomat mahdollisuudet sähköiseen liiketoimintaan.

Mobiilisovellusten käytön hurja kasvu on tuonut aivan uudenlaisen haasteen kaupankäyntiin, mutta me näemme sen kuitenkin mahdollisuutena. Verkkopalveluiden käyttäjät käyttävät enenevissä määrin tabletteja ja älypuhelimia korvaamaan tietokoneen käyttöä. 

Mobiili- ja tabletsovellukset ovat avanneet täysin uudenlaisia mahdollisuuksia, joita ette ehkä ole edes tulleet ajatelleeksi. Erilaiset sovellukset voivat palvella yritysten markkinoinnillisia päämääriä, tuottaa liidejä ja tilauksia, tai toimia yrityksen sisäisen informaation välineenä.

CRM-asiakashallintajärjestelmä

CRM-asiakashallintajärjestelmä parantaa organisaation asiakaslähtöistä ajattelutapaa. Sen avulla pyritään saamaan paras mahdollinen hyöty niin organisaatiolle kuin asiakkaallekin ja samalla pienennetään kustannuksia sekä parannetaan tuottavuutta.

Whitestonen CRM:n etuna on sen räätälöitävyys. Pystymme tarjoamaan juuri teidän tarpeisiinne ja vaatimuksiinne soveltuvia ratkaisuja.

ERP-toiminnanohjausjärjestelmä

ERP-toiminnanohjausjärjestelmä on yrityksen toimintaa helpottava tietojärjestelmä, joka parantaa yrityksen tehokkuutta talouden ja toiminnallisuuden kannalta. ERP-järjestelmällä voidaan hallita mm. tuotantoa, jakelua, laskutusta tai kirjanpitoa.

Whitestonen ERP:n etuna on sen räätälöitävyys. Pystymme tarjoamaan juuri teidän tarpeisiinne ja vaatimuksiinne soveltuvia ratkaisuja.

Haluatko kuulla lisää?

Siirry ylös
Haluatko kuulla lisää?

Jätä yhteystietosi niin kerromme lisää.