WhitestoneWhitestone

Ratkaisut

Verkkokaupat

Verkkosivut

Verkkomarkkinointi

Räätälöidyt sovellukset

Digitaalinen strategia

Verkkokaupat

Tuotamme kokonaisvaltaiset ja laadukkaat sähköisen kaupan ratkaisut monikanavaiseen kaupankäyntiin yli 15 vuoden kokemuksella.

Erikoisalaamme ovat niin B2B- kuin B2C-verkkokaupparatkaisutkin. Vuosien varrella osaamiseemme ovat luottaneet sadat yritykset.

Toteutamme asiakkaan toiveiden mukaan myös kuluttajatuotteiden tai yritystuotteiden responsiiviset verkkokaupat. Anna verkkokaupan markkinointi osaaviin käsiin.

 

Lue lisää

Verkkosivut

Yritysten ja yhteisöjen verkkosivutarpeet voivat olla hyvinkin erilaisia. Toiselle on tärkeää selkeä ja nopea informaation välittäminen, kun toisen liiketoiminnalle on olennaista saada verkkosivuilta mahdollisimman paljon asiakaskontakteja.

Pyrimme ymmärtämään asiakkaidemme muuttuvat tarpeet ja tuottamaan näitä vastaavat ratkaisut laadukkaasti sekä luotettavasti. Räätälöidyillä ratkaisuilla toimitamme asiakkaan tarpeeseen vastaavat verkkosivut. Ratkaisumme mahdollistavat verkkosivujen jatkuvan kehityksen.

 

Lue lisää

Verkkomarkkinointi

Tarjoamme asiakkaillemme monipuoliset keinot ja työkalut verkkomarkkinoinnin suunnitteluun sekä toteutukseen. Verkkomarkkinointistrategia eroaa usein perinteisestä markkinointistrategiasta ja sen tulokselliseen suunnitteluun ja läpivientiin tarvitaan kokemusta sekä ennen kaikkea ammattitaitoa. Palvelun ytimessä on asiakkaan liiketoiminnan ymmärtäminen ja yhteisiin tavoitteisiin sitoutuminen.

 

Lue lisää

Räätälöidyt sovellukset

Jos markkinoilta ei löydy juuri sinulle sopivaa verkkosovellusta, me tuotamme räätälöidyt sovellukset asiakkaan tarpeiden sekä toiveiden mukaan. Oli kyseessä sitten toiminnanohjaukseen tai asiakkuuksien hallintaan suunnitellut sovellukset, tuotamme ne yksilöllisesti asiakkaan liiketoiminnan ja tavoitteet huomioiden.

Myös erilaiset mobiilisovellukset ja applikaatiot voidaan tuottaa vastaamaan täsmälleen tietynlaisen liiketoiminnan tarpeisiin.

Räätälöity sovellus tuo jatkuvuutta, kilpailuetua ja tehostaa liiketoimintaa. Palveluihimme kuuluvat mm. mobiilisovellukset, applikaatiot, CRM-asiakashallintajärjestelmät ja ERP-toiminnanohjausjärjestelmät, jotka pystymme räätälöimään juuri teidän tarpeitanne vastaaviksi.

 

Lue lisää

Digitaalinen strategia

Whitestone on digitoimisto, joka auttaa yrityksiä hyödyntämään digitaalisia palveluita. Intohimomme on ohjata ja ohjata asiakkaitamme kehittämään heidän liiketoimintaansa, korkealaatuisten digitaalisten palveluiden avulla. Meidän tehtävämme on ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa ja tarjota parhaat digitaaliset ratkaisut heidän tarpeisiinsa.

 

Lue lisää

Haluatko kuulla lisää?

Siirry ylös
Haluatko kuulla lisää?

Jätä yhteystietosi niin kerromme lisää.