WhitestoneWhitestone

"Futis"-Tepsin verkkosivut kaipasivat modernisointia

Whitestonen yhteistyökumppani FC TPS halusi uudistaa verkkosivunsa. Vanha sivusto oli palvellut jo pitkään ja kaipasi modernisointia.

Lyhyesti mitä tehtiin

Asiakkaalla oli vanhojen sivujen analytiikan pohjalta tehty suuntaa antava suunnitelma, jota uusien sivujen tulisi noudatella ja rakennekin oli lähtötilanteessa melko selkeä. Whitestonen tehtäväksi jäi suunnitella ulkoasu ja toteuttaa sivusto teknisesti laadukkaaksi.

Tarkemmin verkkosivuston toteutuksesta

Toteutus tehtiin tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Erityishuomio piti kiinnittää ulkoasullisiin seikkoihin, onhan kyseessä lähes 95-vuotias ja perinteikäs urheiluseura.

Sivustolle luotiin otteluiden ja sarjataulukon osalta integraatio Palloliiton verkkosivuilta. Näin tulevat ottelut ja sarjataulukko päivittyvät saumattomasti, ilman erillistä manuaalista työtä.

Projektin maaliinviemiseksi asiakkaalle järjestettiin käyttökoulutus, joka mahdollistaa helpon ja nopean tavan hallita verkkosivujen sisältöä itsenäisesti.

Verkkosivujen jatkokehitys

Sivuston jatkokehitystä ajatellen jätettiin auki takaportti mahdollista TPS Shop -verkkokauppaa silmällä pitäen. FC TPS ja Whitestone jatkavat keskusteluja mahdollisesta verkkokauppaprojektista. Whitestone jatkaa yhteistyötä FC TPS:n kanssa ja on sitoutunut jatkamaan verkkosivuston kehitystä.

Siirry FC TPS verkkosivulle. Tutustu Whitestonen verkkosivuratkaisuihin.

Samankaltainen Projekti mielessä?

Siirry ylös
Haluatko kuulla lisää?

Jätä yhteystietosi niin kerromme lisää.