WhitestoneWhitestone

Verkkokauppa kivijalan tueksi

Artve Trading halusi uudistaa verkkopalveluitaan ja tuoda perinteisemmän jälleenmyynnin ja kivijalkamyymälän tueksi verkkokaupan, joka palvelee niin kuluttaja- kuin yritysasiakkaitakin.

Sivusto haluttiin rakentaa siten, että verkkokauppa olisi samassa hallinnassa kuin verkkosivut, joka nopeuttaa ja helpottaa sivuston päivittämistä sekä auttaa asiakkaita löytämään uuden verkkokaupan.

B2C-verkkokauppa laajensi liiketoimintamahdollisuuksia

Whitestone tuotti laajan verkkosivuston ja -kaupan, jotka laitettiin saman kokonaisuuden alle. Verkkokauppa tehtiin siten, että se palvelee niin yritys kuin kuluttaja-asiakkaitakin. Sivusto rakennettiin wManage-alustalle. Verkkokaupan maksutapoihin tehtiin Posti- sekä Paytrail-integraatio.

Whitestone toteutti myös sivuston graafisen suunnittelun sekä sivuston leikkaamisen.

Verkkokauppasivusto

Nykyisen trendin mukaisesti perinteinen verkkosivu ja verkkokauppa tehtiin saman sivun alle. Tämä tarkoittaa myös sitä, että perussivuston ja kaupan päivitykset tehdään samasta hallinnasta. Whitestonen wManage-julkaisujärjestelmä taipuu hienosti myös tällaisiin ratkaisuihin ja säilyttää silti helpon ja nopean, sivuston reaaliaikaisen päivittämisen.

Siirry Artven verkkokauppaan. Tutustu Whitestonen verkkokaupparatkaisuihin.

Samankaltainen Projekti mielessä?

Siirry ylös
Haluatko kuulla lisää?

Jätä yhteystietosi niin kerromme lisää.