WhitestoneWhitestone

Integroitu B2B-verkkokauppa

Triopak Oy halusi korvata olemassa olevan verkkokaupansa uudella, paremmalla B2B-verkkokaupparatkaisulla. Verkkokauppa haluttiin integroida Visman NOVA 9 -toiminnanohjausjärjestelmään, joka tulisi helpottamaan asiakkaan päivittäistä työtä. Verkkokaupan integraatio ja sen toimivuus on hyvin oleellista, kun kyseessä on suuren tuotemassan ratkaisu.

Lyhyesti mitä tehtiin

Whitestone toteutti Triopakille heidän tarkoituksiinsa sopivan verkkokaupparatkaisun. Kaupan tarkoituksena oli keventää työntekijöiden arkea ja siirtää asiakkaita tilaamaan tuotteita verkkokaupasta. Verkkokaupasta tehtiin nykypäivän standardien mukaisesti responsiivinen, jotta käyttö sujuisi mutkattomasti myös puhelimilla ja tableteilla.

Suuren tuotemassan verkkokaupparatkaisu

wManage-sovellusalustalle rakennettu verkkokauppa integroitiin Visman NOVA -toiminnanohjausjärjestelmän kanssa. Verkkokaupan suunnittelussa ja toteutuksessa otettiin huomioon suuri, noin 15 000:n nimikkeen tuotemassa. Suuren tuotemassan kaupat vaativat käyttöliittymäsuunnittelulta erityisiä ponnisteluja. onnistuimme kuitenkin vastaamaan haasteeseen hyvin. 

Asikastunnisteet mahdollistavat eri käyttäjäryhmiä

Verkkokauppaan toteutettiin login-toiminnallisuus, jolla eri asiakasryhmät voidaan identifioida tunnistetiedon perusteella.

Siirry Triopak verkkokauppaan. Tutustu Whitestonen verkkokaupparatkaisuihin.

Samankaltainen Projekti mielessä?

Siirry ylös
Haluatko kuulla lisää?

Jätä yhteystietosi niin kerromme lisää.