WhitestoneWhitestone

Verkkosivut ja verkkokauppa samassa paketissa

Yhtenä uudistumiseen liittyvistä asioista olivat täysin uudet verkkosivut, jotka sisältävät myös fanituotteille ja kausikorteille suunnatun verkkokaupan. Taas kerran Whitestone pääsi mukaan periaatteessa uudenlaiseen projektiin. TUTO Hockey oli Whitestonen ensimmäinen urheiluseura-asiakas.

Projekti tuli Turun toimistolle toteutettavaksi intressien ja sijainnin perusteella. Seura haluaa olla vahvasti turkulainen, joten ratkaisu oli erittäin luonteva.

Lyhyesti mitä tehtiin

Periaatteessa kyseessä olivat perinteiset verkkosivut. Verrattuna muihin verkkosivuprojekteihin, oli erilaista kuitenkin useasti päivässä tehtävät päivitykset liittyen kuva-, video- ja uutismateriaaliin. TUTO Hockey tarvitsi helposti päivitettävän ja joustavan taustajärjestelmän ja lisämausteen projektiin toi sivuston sisällä toimiva verkkokauppa.

Verkkopalvelukokonaisuus suunniteltiin palvelemaan tuhansia sivuilla päivittäin käyviä kävijöitä. Helppolukuinen uutisvirta, runsas kuvitus, galleriat sekä videosisältö ovat palvelussa suuressa roolissa.

Verkkokauppa sivutuotteena

Kuten lähes kaikissa Whitestonen projekteissa, käytettiin alustana wManage-sovellusalustaa. Ohjelmisto vastasi TUTO Hockeyn tarpeita, sillä helppokäyttöisyys, päivitettävyys ja projektikohtaiset räätälöintiominaisuudet ovat wManage-alustassa huippuluokkaa.

Tässä projektissa verkkokauppa tuli ikään kuin sivutuotteena. Tarkoituksena oli mahdollistaa tulevaisuutta varten kanava, josta voi myöhemmin tehdä laajamittaisempaakin kauppaa.

Whitestone vastasi myös sivuston ulkoasun suunnittelusta. Tässä projektissa saimme melko vapaat kädet, joka luonnollisesti palkitsee luovia graafikoita. Teemana oli selkeästi TUTO Hockeyn brändi ja turkulaisuus, joka korostuu sivustolla selvästi.

Sosiaalinen media vaati erityishuomiota

Aivan kuten kaikissa projekteissa, pyrki Whitestone vastaamaan asiakkaan kaikkiin verkkoalaan liittyviin tarpeisiin. TUTO Hockeylle tehtiin mm. verkkoviestintäsuunnitelma ja sen toteuttamiseen tarvittavat välineet mm. sosiaalisen median puolella. TUTO onkin tätä nykyä kaikilla mittareilla mitattuna Mestiksen ykkösseura somessa.

Siirry TUTo Hockeyn verkkosivulle. Tutustu Whitestonen verkkosivuratkaisuihin.

Samankaltainen Projekti mielessä?

Siirry ylös
Haluatko kuulla lisää?

Jätä yhteystietosi niin kerromme lisää.