WhitestoneWhitestone

Verkkosivujen uudistaminen

Asiakkaalla oli tarve uudistaa verkkosivustonsa yleisilmettä puhuttelevammaksi ja moderniksi. Sivuston haluttiin palvelevan myös mobiili- ja tablettikäyttäjiä, unohtamatta erilaisia käyttäjärymiä. 

Lyhyesti mitä tehtiin

Varialle toteutettiin graafisesti moderni ja toimiva verkkosivusto, joka palvelee niin työntekijöitä, opiskelijoita kuin koulutukseen hakijoitakin. Oleellinen ja tärkeä tieto piti saada selkeästi esille.

Käyttöliittymäsuunnittelu tärkeässä aemassa

Sivusto on sisällöllisesti erittäin kattava ja kaikki informaatio tuotiin helposti löydettäväksi. Käyttöliittymäsuunnittelu oli erittäin tärkeä osa projektia, erilaisten loppukäyttäjien palvelemisen kannalta. Verkkopalvelun graafiseen ja responsiviiseen suunnitteluun panostettiin paljon. Näyttävään ja toimivaan lopputulokseen päästiin tiivillä yhteistyöllä Whitestonen ja asiakkaan välillä.

Dynaaminen yhteistietohaku ongelmaratkaisuna

Asiakkaan palveluksessa työskentelee kokonaisuudessaan yli 1000 työntekijää. Kaikki yhteystiedot olivat Excel-tiedostona ja asiakas halusi saadaa tiedot kätevästi esille. Niiden tuli olla myös helposti löydettävissä, joten Whitestone ratkaisi ongelman toteuttamalla dynaamisen yhteystietohaun. Hakua voit käydä testaamassa Varian verkkosivuilta.

Tutustu Whitestonen verkkosivuratkaisuihin.

Samankaltainen Projekti mielessä?

Siirry ylös
Haluatko kuulla lisää?

Jätä yhteystietosi niin kerromme lisää.