WhitestoneWhitestone

Verkkokaupan uudelleenrakennus

Vantaan Siemen ja Kone halusi päivittää verkkokauppansa vastaamaan nykypäivän käyttäjien tottumuksia. Heidän aiempi verkkokauppansa tarvitsi ilmeen ja käytettävyyden parannusta. Verkkopalvelut kehittyvät kovaa vauhtia ja niiden päivittäminen on lähes elinehto. Kasvavan mobiilikäyttäjien määrän huomioon ottaminen nousi esille tärkeänä pointtina.

Mobiiliystävällinen verkkokauppa

Whitestone toteutti asiakkaalle kivijalkakaupan tueksi verkkokaupan, jonka suunnittelussa huomioitiin mobiilikäyttäjät. Kivijalkakaupan tukena toimiva noin 900 tuotteen verkkokauppa rakennettiin wManage-sovellusalustalle.

Verkkokaupan integraatiot tehostavat toimintaa

Verkkokauppa integroitiin asiakkaan käyttämään KoneFutur-varastojärjestelmään. KoneFutur-Integraatio oli Whitestonelle ensimmäinen, mutta selkeät rajapinnat ja Whitestonen ammattitaitoisen henkilökunnan ansiosta integraation teko sujui mallikkaasti. Maksutavaksi asiakas valitsi Paytrailin, jonka integraatiot toteutamme lähes rutiinilla.

Ennakoiva tuotehaku palvelee käyttäjää

Verkkokauppaan toteutettiin onnistuneesti ennakoiva tuotehaku. Toimiva tuotehaku helpottaa huomattavasti käyttökokemusta ja tuotteiden löytäminen on sujuvaa sekä nopeaa.

Siirry Vantaan Siemen ja Kone verkkokauppaan. Tutustu Whitestonen verkkokaupparatkaisuihin.

Samankaltainen Projekti mielessä?

Siirry ylös
Haluatko kuulla lisää?

Jätä yhteystietosi niin kerromme lisää.