WhitestoneWhitestone

Verkkokaupan perustaminen myynnin kasvattamiseksi

Vip Office halusi tehdä palveluilleen verkkokaupan kasvattaakseen liiketoimintaansa ja verkkokaupan toteuttajaksi valikoitui Whitestone. Whitestonella on pitkä kokemus verkkokauppojen toteuttamisesta, joten referenssit toimivat myyntivaltteina ja vaikuttivat asiakkaan päätökseen.

Lyhyesti mitä tehtiin

VIP Officen pääasiallinen tilauskanava on verkkokauppa. Näin ollen uudesta verkkokaupasta haluttiin myyvä, houkutteleva ja konsultoiva. Kaupassa on lukuisia myyntiä edistäviä ominaisuuksia ja se on toteutettu wManage-sovellusalustalle. Verkkokauppa on integroitu asiakkaan toiminnanohjausjärjestelmään.

Toimiva integraatio on verkkokaupan peruskivi

VIP Officen verkkokauppaprojektin keskiössä olivat integraatio toiminnanohjausjärjestelmään ja asiakkaan palvelukokemus. Verkkokauppa on varustettu useilla myyntiä lisäävillä ominaisuuksilla, kuten esim. tuotesuositteluilla, nostotuotteilla, kampanjoilla ja sähköisillä lahjakorteilla. wManage-sovellusalusta antaa mahdollisuuden räätälöidä käyttökokemukseltaan ylivertaisen verkkokaupan.

Koska VIP Officen asiakkaat ovat pääasiassa palaavia asiakkaita, on myös heidät huomioitu aivan erityisellä tavalla. Ostamisesta on tehty helppoa ja vakiotilauksien tekeminen on nopeaa ja kätevää.

Kumppanina kohti tulevaisuutta

Aivan kuten lähes kaikissa Whitestonen asiakasprojekteissa, pyrimme tarjoamaan täyden palvelun kumpaakin osapuolta hyödyttäen. Tässäkin projektissa Whitestone on sitoutunut esittelemään asiakkaalle uusia trendejä ja ratkaisuja helpottamaan sekä edesauttamaan Vip Officen verkkoliiketoimintaa. Asiakkaan toiveisiin ja kehitysehdotuksiin on pyritty vastaamaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Esimerkkeinä lisäpalveluista voidaan ottaa esille jo lähes kaikille verkkokauppiaille tutut tarjouskoneet ja web-analytiikkapalvelut.

Siirry Vip Office verkkokauppaan. Tutustu Whitestonen verkkokaupparatkaisuihin.

Samankaltainen Projekti mielessä?

Siirry ylös
Haluatko kuulla lisää?

Jätä yhteystietosi niin kerromme lisää.