WhitestoneWhitestone

Applikaatio tehostamaan toimintaa

Mercuria tarvitsi ratkaisua työssäoppimisjakson aikaa vievään paperien pyörittelyyn, raportointiin ja seurantaan. Tarpeena oli tehostaa ja modernisoida prosessia, jonka avulla säästetään aikaa ja saadaan huomattavasti tarkempaa tietoa reaaliajassa. Mitä hyötyä työssäoppimisen ohjaamisesta on jakson loputtua?

Lyhyesti mitä tehtiin

Applikaatio toteutettiin helpottamaan oppilaitosten harjoittelu- ja työssäoppimisjaksoja. Applikaation avulla opiskelija voi tehdä nopeasti ja helposti merkintöjä suoraan älypuhelimella. Opettajat vastaavasti pystyvät reaaliaikaisesti seuraamaan opiskelijoiden työssäoppimista ja ohjaamaan työssäoppijaa applikaation avulla. Sovellus lähettää opettajille automaattisesti seurantaraportin kerran viikossa.

Whitestone toteutti applikaation yhteistyössä asiakkaan kanssa. Vetoapua projektin suunnitteluun ja innovointiin saatiin Tekes Innovaatiosetelin-avustuksella.

Parhaaseen lopputulemaan tiimimallilla

Projektin luonteesta johtuen mukana suunnittelussa ja toteutuksessa oli projektin vetäjä, backend suunnittelija, frontend suunnittelija sekä web designer. Backend tuotti taustalogiikan, jonka pohjalta frontend- ja websuunnittelija rakensivat näyttävän leiskan ja saumattomasti toimivan käyttöliittymän. Tiimin tiivis yhteistyö ja kommunikointi asiakkaan kanssa takasivat huikean lopputuloksen.

Tutustu Whitestonen räätäitöityihin sovelluksiin.

Samankaltainen Projekti mielessä?

Siirry ylös
Haluatko kuulla lisää?

Jätä yhteystietosi niin kerromme lisää.