WhitestoneWhitestone

FC TPS ja Whitestone Oy jatkoivat yhteistyösopimustaan kausille 2017 ja 2018

Hyvin sujunut ja kumpaakin tahoa palvellut yhteistyökumppanuus päätettiin sorvata myös kahdelle seuraavalle kaudelle. ”Kaudella 2018 ollaankin sitten mukana Veikkausliiga-joukkueen tukijoukoissa” Whitestonen markkinointipäällikkö Aleksi Kanerva ilmoittaa pilke silmäkulmassa.

TPS:n ja Whitestonen yhteistyö alkoi 2 vuotta sitten. Tepsi oli juuri pudonnut Veikkausliigasta Ykköseen pelaamaan. Silloin lähdettiin uudistamaan verkkosivustoa, joka suunniteltiin tukemaan niin myyntiä kuin informaation jakamista. Silloin hypättiin kuluvalle vuosikymmenelle verkkosivuston suhteen.

Räätälöity CRM-asiakashallintajärjestelmä

Uuden yhteistyösopimuksen myötä Whitestone lähti toteuttamaan TPS:lle täysin räätälöityä CRM-asiakashallintajärjestelmää, tukemaan eritoten myyntiä ja helpottamaan arjen pyörittämistä. Järjestelmästä tehtiin CRM:n ja ERP-toiminnanohjausjärjestelmän hybridi, jonka logiikka ja toiminnallisuudet perustuvat täysin urheiluseuran tarpeisiin ja vuosirytmiin. Järjestelmän käyttöönoton jälkeen toimistolla voidaan unohtaa manuaaliset excel-kikkailut ja keskittyä olennaiseen, eli urheilupuolen kehittämiseen, niin kentällä kuin taustajoukoissa. ”Mahdollista nousua ajatellessa, taustat ja työkalut täytyy olla kunnossa. Verkkopalveluiden suhteen Whitestonen palvelut mahdollistavat tämän puolen mitä parhaiten.” TPS:n Myyntipäällikkö Timo Tuominen vahvistaa.

Tutustu Whitestonen räätäitöityihin ratkaisuihin.

Samankaltainen Projekti mielessä?

Siirry ylös
Haluatko kuulla lisää?

Jätä yhteystietosi niin kerromme lisää.