WhitestoneWhitestone

Modernit verkkosivut, perinteitä kunnioittaen

Asiakas tarvitsi uudet verkkosivut tukemaan heidän kivijalkamyymälänsä toimintaa ja tukemaan myyntiä. Arvokkaan ja perinteisen brändin tuli näkyä, kuitenkin modernilla tavalla.

Lyhyesti mitä tehtiin

Whitestone suunnitteli ja tuotti verkkosivuston asiakkaan vision pohjalta. Verkkosivusto muodostui verkkokauppamaiseksi, ilman ostomahdollisuuksia. Tuotteiden ostamisen käyttäjä voi jättää tiedustelun tuotekohtaisesti, joka ohjataan kivijalkamyymälän sähköpostiosoitteeseen. Sivustolle tehtiin englannin- ja ruotsin kieliversiot, suomen kielen lisäksi.

Verkkosivusto kivijalkamyymälän tukena

Verkkosivustoa lähdettiin suunnittelemaan yhteistuumin asiakkaan kanssa. Suunnitteluvaiheessa verkkosivuston fiiliksestä saatiin hyvä ymmärrys. Yksinkertaisen, tyylikäs ja klassinen olivat avaintermejä projektissa. Luonnollisesti itse tuotteet ja niiden esille tuominen olivat myös tärkeässä osassa sivustoa tehdessä. Sivuston tarkoitus on ohjata ihmisiä "näyteikkuna shoppailemaan" verkkosivustolla ja tekemään ostoksensa myymälän kautta. Mielestämme onnistuimme työssämme hyvin ja uskomme yhteistyön jatkuvan tulevaisuudessa.

Siirry Alexander Tillanderin verkkosivustolle. Tutustu Whitestonen verkkosivuratkaisuihin.

Samankaltainen Projekti mielessä?

Siirry ylös
Haluatko kuulla lisää?

Jätä yhteystietosi niin kerromme lisää.