WhitestoneWhitestone

Verkkosivusto käyntikorttina

Pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin keskittyvä 3Goals Promotion tarvitsi luottamusta herättävän verkkopalvelun. Sivuston tehtävänä on toimia käyntikorttina ja tuottaa yhteydenottoja. Sivustosta lähdettiin tekemään hyvin pelkistettyä, mutta ulkoasultaan tyylikästä kokonaisuutta. Tavoitteiden määrittäminen yhdessä asiakkaan kanssa projektin alussa, on paras tie onnistuneeseen lopputulokseen.

Lyhyesti mitä tehtiin

Löysimme nopeasti yhteisen sävelen uuden kumppanimme kanssa. Siinä missä 3Goals Promotion pyrkii viemään urheilijoita eteenpäin, Whitestone vie omien asiakkaidensa verkkoliiketoimintaa eteenpäin. Suunnittelimme ja tuotimme asiakkaallemme uuden ja näyttävän verkkosivuston. Suunnittelusta ja toteutuksesta vastasivat Whitestonen graafikot sekä ohjelmistosuunnittelijat.

Whitestonen yhteistyökumppanit vahvasti mukana

Verkkosivuston toteutuksessa oli mukana Whitestonen yhteistyökumppanit Viestintäliiga, joka vastasi sivuston sisällöstä ja Rabbit Visuals, joka taas hoiti valokuvauksen. Projekti on hieno esimerkki mitä saadaan aikaiseksi, kun mukana on kolme oman alansa huipputekijää, jotka osaavat toimia myös keskenään. Asiakas sai tyylikkäät, helposti päivitettävät ja liiketoimintaansa palvelevat verkkosivut.

Siirry 3Goals Promotionin verkkosivulle. Tutustu Whitestonen verkkosivuratkaisuihin.

Samankaltainen Projekti mielessä?

Siirry ylös
Haluatko kuulla lisää?

Jätä yhteystietosi niin kerromme lisää.