WhitestoneWhitestone

Lähtökohdat ja tarpeet

MyJemma älykorujen idean kehittäneet perustajat lähestyivät meitä täysin uudenlaisen konseptin kanssa. Heillä oli idea koruista joihin voi ladata digitaalisessa muodossa muistoja ja luonnollisesti selata muistoja oman portaalin kautta. Lähdimme enemmän kuin innokkaana kehittämään ideaa käytäntöön 

Täysin uudenlainen digitaalinen palvelu

Rakensimme yhdessä kumppanin kanssa helppokäyttöisen ja ainutlaatuisen digitaalisen kanavan elämysten jakamiseksi. Projektiin sisältyi myös verkkokaupan totutus. Keskiössä kuitenkin oli korujen digitaalinen toiminnallisuus.

Verkkokauppa sivutuotteena

Sovellus/portaali toimii niin sovelluksena kuin verkkoselaimella. Sovellukseen pääsee kirjautumaan korussa olevan QR-koodin, tai NFC-tekniikalla varustetuilla älypuhelimilla. Jokaiselle korun ostajalle luodaan henkilökohtainen korutili, johon voi käydä lataamassa muistoja, niin kuvien, videoiden, tai tekstin muodossa.

Palvelun tuli aukottomasti keskustella niin korujen, sovelluksen sekä selainversion kanssa. Käyttäjille toteuttiin erilaiset näkymät, jossa muiston antanut osapuoli voi päivittää sisältöä, kun taas lahjan saaja voi käydä muistelemassa saamiaan valokuvia, videoita ja viestejä.

Projektiin sisältynyt verkkokauppa toimii portaalin selainversion kirjautumisalustana. Verkkokaupan maksutapa toimii Paytrailin rajapintojen kautta, joka mahdollistaa kaikki yleisimmät maksutavat.

Siirry MyJemma älykoru verkkokauppaan. Tutustu Whitestonen verkkokaupparatkaisuihin.

Samankaltainen Projekti mielessä?

Siirry ylös
Haluatko kuulla lisää?

Jätä yhteystietosi niin kerromme lisää.