WhitestoneWhitestone

Verkkokauppa pystyyn nopealla aikataululla

Lehtimaailma halusi uuden ja toimivan verkkokaupan, jossa tilaaminen olisi mahdollisimman suoraviivaista ja yksinkertaista. Kauppa haluttiin pystyttää nopealla aikataululla ja me Whitestonella otimme haasteen hoidettavaksi.

Lyhyesti mitä tehtiin

Nopeasta aikataulusta ei tullut ongelmia, vaan Lehtimaailmalle toteuttiin erittäin yksinkertainen ja tyylikäs verkkokauppa ennätysajassa. Verkkokaupan suunnittelussa keskiössä olivat tuotteet ja niiden esittäminen selkeästi. Perinteisistä verkkokauppaprojekteista poiketen Lehtimaailma ei tarvinnut mitään integraatiota, tai muita erityisiä ominaisuuksia. Kaikki materiaali oli valmiina ja asiakkaalla oli selkeä käsitys tarpeistaan palvelun suhteen.

Tehokas verkkokauppaprojekti

Lehtimaailman verkkokauppa on todennäköisesti yksi Whitestonen historian nopeimmista verkkokaupan perustamisista. Projekti tehtiin hyvällä fiiliksellä asiakkaan toiveiden mukaisissa raameissa. Graafisesta suunnittelusta ja teknisestä toteutuksesta vastasi kokonaan Whitestone. Koulutimme asiakkaan päivättämään verkkokauppaa itsenäisesti.

Projekti oli erittäin suoraviivainen ja tehokas. Ensimmäisestä tapaamisesta asti löysimme yhteisen sävelen Lehtimaailman kanssa. Ilman hyvää kommunikaatiota projektit helposti venyvät, eikä lopputulos ole välttämättä toivotunlainen.

Verkkkokaupan erikoisuuksiin kuului erilaisten tilaajalahjatuotteiden kiinnittäminen tiettyihin perustuotteisiin. 

Siirry Lehtimaailma verkkokauppaan. Tutustu Whitestonen verkkokaupparatkaisuihin.

Samankaltainen Projekti mielessä?

Siirry ylös
Haluatko kuulla lisää?

Jätä yhteystietosi niin kerromme lisää.