WhitestoneWhitestone

Toimistolaitteiden uusiokäyttöön keskittyvä B2B-tilausportaali

Tavoitteena oli luoda käyttäjäystävällinen Lemonsoft varastojärjestelmään integroitu tilausportaali, asiakaskokemuksen ja palvelun parantamiseen. Integraatio varastojärjestelmään helpottaa jatkossa yrityksen arkea huomattavasti ja automatisoi työvaiheita.

Käytettävyys edellä kohti teknistä toteutusta

Toteutus polkaistiin käyntiin käyttöliittymäsuunnittelulla. Vaivaton käyttö ja eri ominaisuuksien löydettävyys loppukäyttäjälle ovat projektien kulmakiviä.

Projektin teknisestä toteutuksesta vastasi back end-tiimimme, jonka osaaminen mahdollistaa järjestelmien saumattoman toimimisen huomioiden loppukäyttäjien vaatimukset. Lemonsoft integraatiot ovat Whitestonen erikoisalaa. Integraation toimiminen moitteettomasti on välttämätöntä liiketoiminnan kannalta ja näihin haasteisiin vastaamme parhaalla mahdollisella tavalla.

Lopputulema

Ekox sai liiketoimintansa kannalta toimivan ja käytettävyydeltään soljuvan B2B-tilausjärjestelmän, joka keskustelee Lemonsoft varastojärjestelmän kanssa. Asiakas voi huoletta keskittyä tilausten käsittelyyn ja oman ydinliiketoiminnan kehittämiseen, ilman murheita manuaalisesta ja aikaa vievästä työstä.

Menestynyt hanke ei tarkoita valmista. Jatkamme yhteistyötä kumppanimme kanssa ja kehitämme palvelua yhä paremmaksi tulevaisuudessa.

Käy tutustumassa Whitestonen räätälöityihin verkkopalveluratkaisuihin.

Samankaltainen Projekti mielessä?

Siirry ylös
Haluatko kuulla lisää?

Jätä yhteystietosi niin kerromme lisää.