WhitestoneWhitestone

Verkkosivuprojekti, joka on tarkoitus laajentaa verkkokaupaksi

Asiakkas lähti hakemaan tuotepohjaista verkkosivuratkaisua, jota voisi myöhemmin laajeentaa verkkokaupaksi. Motiontek on erinomainen esimerkki tarkkaan suunnitellusta verkkopalvelusta, joka tukee vahvasti tulevia verkkokauppasuunnitelmia. Näyttävä ja yksinkertaisen tyylikäs käyntikorttisivusto antaa pintapuolisesti luotettavan ja huolitellun kuvan yrityksestä. Whitestone vastasi sivuston teknisestä toteutuksesta ja graafisesta suunnittelusta.

Palvelu rakennettiin tulevaisuutta silmälläpitäen

Verkkosivun taustalla on huomattavasti tarkemmin harkittu tekninen kokonaisuus, josta valtavan tuotemäärän luettelo antaa osviittaa. Projekti on hieno esimerkki verkkopalveluhankkeesta, joka on suunniteltu palvelemaan liiketoimintaa myös tulevaisuudessa. Kaikkea ei aina tarvitse aloittaa alusta, kun asioita tehdään suunnitelmallisesti. Whitestonen julkaisualusta mahdollistaa verkkopalvelun kehityksen moneen eri suuntaan, oli kyse sitten verkkokaupasta, verkkosivustosta tai Intranet ratkaisusta.

Meille asiakkuus on muutakin kuin projekti

Olemme verkkopalveluyritys joka jatkaa yhteistyötä myös projektin jälkeen. Pyrimme kehittämään asiakkaan kanssa yhdessä heidän verkkopalveluitaan jatkuvasti ja pitämään kumppanimme mukana kehityksessä.

Siirry Motiontek verkkosivulle. Tutustu Whitestonen verkkosivuratkaisuihin.

Samankaltainen Projekti mielessä?

Siirry ylös
Haluatko kuulla lisää?

Jätä yhteystietosi niin kerromme lisää.