WhitestoneWhitestone

Verkkosivusto portaaliksi

Kumppanimme verkkopalvelu oli tullut niin sanotusti tiensä päähän ja kaipasi uudistusta. Lähtökohtana projektille olivat loppukäyttäjien tarpeet ja luonnollisesti ulkoasu, sekä käytettävyys. Kartoituksessa nousi esiin uudenlaisia näkökulmia ja käyttötarpeita. Uusien asioiden noustua esille, perinteinen verkkosivuprojekti sai täysin uudenlaisen lähestymiskulman. 

Uusi ilme ja uusia ominaisuuksia

Ketju.fi-sivuston uudistamisen tavoitteena oli tehdä käyttäjäystävällisempi sivusto, joka toimii paremmin myös mobiilissa ja vastaa paremmin tämän päivän haasteisiin. Laajennettujen hakuominaisuuksien ansiosta kiinnostavia ketjuja voi nyt hakea aakkosten ja toimialojen lisäksi myös investointitason ja hakualueiden mukaan. Halusimme myös nostaa kansainvälisten ketjujen yrittäjähaut paremmin esille, ja niille luotiin oma International -osio, joka toimii kokonaan englannin kielellä.

Kumppanin suusta

Vuoropuhelu Whitestonen kanssa jatkuu tiiviisti myös uuden sivuston julkaisun jälkeen. Pieniä muutostarpeita on tullut esille sivuston julkaisun jälkeen, sillä määrittelyssä ei pystynyt ottamaan kaikkea etukäteen huomioon. Myös käyttäjien palautteen perusteella sivustoa hiotaan yhä toimivammaksi.

Yhteistyö on sujunut erittäin hyvin ja selvästi huomaa sen, että myös Whitestonen tavoitteena on tarjota sivuston käyttäjille parasta mahdollista lopputulosta  - tässä tapauksessa mahdollisimman selkeää ja helppokäyttöistä portaalia.
-Päivi Lääkkö, Rekrytointikonsultti

Siirry Ketju.fi verkkosivustolle. Tutustu Whitestonen ratkaisuihin.

Samankaltainen Projekti mielessä?

Siirry ylös
Haluatko kuulla lisää?

Jätä yhteystietosi niin kerromme lisää.