WhitestoneWhitestone

Verkkokauppa asiantuntijalle

ASTQ halusi uudistaa verkkopalvelunsa vastaamaan tämän päivän vaatimuksia. Tarvekartoituksen ja määrittelyn jälkeen tavoitteeksi asetettiin nykyaikaisen verkkokaupan luominen, jossa asiakkaan on helppo ostaa tuotteita. Koulutukset tuotaisiin uutena kategoriana asiakkaiden suoraan ostettaviksi. Tärkeää oli myös automatisoida manuaalisesti tehtävä tilausten siirto verkkokaupasta ASTQ:n toiminnanohjausjärjestelmään.

Tehoa myyntiin

Whitestone toteutti verkkopalvelun, joka mahdollistaa myynnin sekä yritys- että kuluttaja-asiakkaille. Suunnittelun punaisena lankana oli myynnin lisääminen ja keskiostoksen kasvattaminen. Kun aiemmasta palvelusta pystyivät tilamaan ainoastaan valmiit laskutusasiakkaat, uudessa palvelussa asiakas pystyy rekisteröitymään itse ja tekemään tilauksen suoraan. Tietyt ammattikäyttöön tarkoitetut kemikaalit rajattiin vain yritysasiakkaiden tilattaviksi.

Sujuva ostokokemus

Asiakkaan ostoprosessia helpotettiin selkiyttämällä rakennetta ja nostamalla esiin suosituksia tuotteisiin liittyvistä tarvikkeista. ASTQ pystyy nyt myös tekemään nostoja kategorioiden tärkeimmistä tuotteista. Palveluun lisättiin monipuoliset toimitus- ja maksuvaihtoehdot. Uutena ominaisuutena tuotiin mm. rahoituslaskuri arvokkaampien tuotteiden yhteyteen. Tukirahoituksen hakeminen onnistuu suoraan verkkokaupan kautta.

Automaatiolla helpotusta yrittäjän arkeen

Whitestonen suunnittelema verkkopalvelu keskustelee sujuvasti ASTQ:n Lemonsoft-toiminnanohjausjärjestelmän kanssa. Työntekijöiden ei tarvitse enää käyttää aikaa tilausten manuaaliseen siirtämiseen järjestelmien välillä. Varastosaldot ja myyntireskontra pysyvät automaattisesti ajan tasalla.

Yhteistyö jatkuu

"Valkoisten kivien" oli heti alusta lähtien helppo samastua ASTQ:n tinkimättömään ammattilaisen mentaliteettiin ja tekemisen meininkiin. Syntyi yhteinen into saada aikaan hyvä tulos. Kommunikaatio oli helppoa, ja projektin aikana syntyi kehitysideoita puolin ja toisin. Näistä suurin osa pystyttiin ottamaan toteutukseen mukaan projektin aikana. Tällä hetkellä yhteistyö jatkuu optimoinnin ja mainonnan parissa.

Siirry ASTQ:n verkkokauppaan. Tutustu Whitestonen verkkokaupparatkaisuihin.

Samankaltainen Projekti mielessä?

Siirry ylös
Haluatko kuulla lisää?

Jätä yhteystietosi niin kerromme lisää.