WhitestoneWhitestone

Täysin uudenlainen verkkopalvelu

Lähdimme ennakkoluulottomasti kehittämään asiakkaan kanssa uuteen konseptiin verkkopalvelua, joka on koko idean peruskivi. Matkan varrella konseptin yksityiskohdat hieman hakivat muotoaan, mutta hienoon lopputulokseen päästiin yhteisvoimin. Oli erittäin palkitsevaa olla mukana innovatiivisessa projektissa, jonka tarkoituksena on hieman ravistella kiinteistöalan perinteistä myyntiprosessia.

Tilojen ja asuntojen hakupalvelu ostajalle

Verkkopalvelun ideana on antaa ostajalle mahdollisuus jättää ilmoitus millaista asuntoa tai toimitilaa on etsimässä. Palvelu käännettiin päälaelleen verrattuna perinteisiin kanaviin, jossa myyjä jättää ilmoituksen kohteesta. Caarna mahdollistaa käyttäjälle helpomman tien lähteä hakemaan asuntoa, ilman että tarvitsee selata päivittäin asuntoilmoituksia läpi. Palvelussa voit määrittää millaista kohdetta olet hakemassa ja jättää hakemuksen. Hakemuksen jättämiseen riittää ainoastaan Facebook-kirjautuminen ja luonnollisesti yhteystietojen jättäminen.

Välittäjät maksavat ainoastaan tarkemmista tiedoista

Verkkopalvelu rakennettiin myyjän kannalta yksinkertaiseksi, rekisteröitymällä palveluun pääset kuukausimaksulla katsomaan tarkemmin ilmoituksia. Jokaiselle käyttäjälle näkyy ilmoitus, jossa on perustiedot kuten paikkakunta, neliömäärä ja suunniteltu budjetti. Pienellä maksulla myyjät näkevät ilmoitusten jättäjien yhteystiedot ja täten voivat kontaktoida kiinnostavat asunnon etsijät.

Tyypillinen räätälöity verkkopalvelu

On ehkä outoa sanoa räätälöityä projektia tyypilliseksi, mutta Caarna verkkopalvelu on jälleen hyvä osoitus meidän ammattitaidosta toteuttaa palveluita asiakkaan tarpeeseen. Projektin parasta antia oli päästä suunnittelemaan asiakkaan kanssa yhdessä palvelun toiminnallisuuksia. Tarkoituksena oli tehdä mahdollisimman yksinkertainen ja helposti lähestyttävä palvelu, joka ainakin omasta mielestämme onnistui jälleen kerran.
Siirry Caarna verkkopalveluun. Tutustu Whitestonen verkkosivuratkaisuihin.

Samankaltainen Projekti mielessä?

Siirry ylös
Haluatko kuulla lisää?

Jätä yhteystietosi niin kerromme lisää.