WhitestoneWhitestone

Verkkopalvelun kehitystä tutun kumppanin kanssa

Konsepti lähti liikeelle vuonna 2015, jolloin verkkosivusto ja kevyt varausjärjestelmä näkivät päivänvalon. Werstaan tilat sekä palvelut ovat kehittyneet vuosien saatossa ja olemme kaikessa hiljaisuudessa toteuttaneet yhdessä Werstasta hallinnoivan Turun Teknologiakiinteistöt kanssa palvelukauppaa heidän asiakkailleen. 

Verkkokauppa ja maksutavat

Työhuoneen, työtilan tai mobiilijäsenyyden vuokraaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Toisin sanoen voit hankkia yrityksellesi toimitilat verkkopalvelun kautta, juuri sinulle sopivalla paketilla. Mahdollisimman asiakaslähtöisen maksamisen vuoksi päädyimme kumppanimme kanssa Payex-maksutapaan, johon verkkokauppa integroitiin. Maksutapahtumat suoritetaan luottokortilla. Järjestelmä määritettiin laskuttamaan ainoastaan kerran kuussa, käytettyjen palveluiden ja ostojen mukaan. Niin kutsutulla piikin keräämisellä vältettiin turhan tosite ja laskutusliikenteen määrää huomattavasti.

Verkkokauppa-alustana toimii meidän oma julkaisujärjestelmämme, joka taipuu ja venyy tarpeiden mukaan, oli kyse sitten verkkosivusta tai CRM-järjestelmästä.

CRM-Integraatio ja käyttäjäprofiilit

Palvelukauppaan tehtiin yritysprofiilit, joiden alla on kaikilla henkilökohtaiset käyttöoikeudet. Yrityksen pääkäyttäjä pystyy muiden käyttäjien oikeuksien lisäksi hallitsemaan yrityksen tietoja, maksukorttitietoja, maksimi kulutusmäärää, sekä varauksia. Käyttäjätasosta riippuen jokaiselle kuuluu tietty määrä esim. neuvotteluhuoneiden käyttöä. Kun kuukausisopimuksen mukainen aika on käytetty, alkaa yritys maksaa neukkareiden käytöstä. Kalenterit ja yrityksen tiedot siis ”juttelevat” keskenään tarkasti ja asiakas luonnollisesti pystyy reaaliaikaisesti seuraamaan tilaus/varaushistoriaansa.

Jotta kaikki tämä tieto saadaan tuoduksi kauppaan, tehtiin siihen integraatio kumppanimme CRM-järjestelmään, jossa asiakkuudet hallinnoidaan ja heiden tietonsa ovat. Samainen CRM-järjestelmä on integroitu myös Vierailijakeskus Joki tilanvarausjärjestelmään.

Siirry Werstas verkkopalveluun. Tutustu Whitestonen räätälöityihin ratkaisuihin.

Samankaltainen Projekti mielessä?

Siirry ylös
Haluatko kuulla lisää?

Jätä yhteystietosi niin kerromme lisää.