WhitestoneWhitestone

Kahden brändin yhdistäminen

Kumpanimme Limousine Service Ltd lähestyi meitä mielenkiintoisen projektin kanssa. He halusivat tehdä syvempää yhteistyötä kuljetuspalveluiden saralla Ventoniemi Oy:n kanssa. Kahden palvelupainotteisen ja huippukalustolla operoivan kuljetusyrityksen yhteisbrändin pitää näyttää myös näyttää ulos sitä tietynlaista vanhan ajan arvokkuutta. Molemmat toimijat pysyvät ominaan, joten yleisilme ja kaikki muut graafiset linjaukset piti tehdä uusiksi. 

Tavoitteena korkealuokkainen ulkoasu

Joskus yksinkertainen on kaunista. Tourion sivut kertovat laadullisesti ja tyylillisesti kuljetuspalveluiden tasokkuudesta. Sivuston ulkoasu rakentuu huippulaadukkaiden kuvien varaan ja tässä tapauksessa sekä kuvat että sivusto huokuvat laadukkuutta. Uuden ja vanhan kumppanin toiveet saatiin toteutettua loistavasti. Joskus liian tarkat speksit sitovat hieman käsiä, mutta tässä casessa käyttöliittymäsuunnittelija ja graafikko saivat vapauden toteuttaa itseään ja jälkikin on sen mukaista.

Kuljetusten varaaminen keskiössä

Luonnollisesti ainoastaan tyylikäs ulkoasu ei ainoastaan riitä. Sivuston tärkein funkito, eli kuljetusten varaaminen on erittäin helppoa ja varausprosessi mietittiin loppuun asti. Kahden perinteisen toimijan kokemus kuljetusten varaamisesta on luonnollisesti valtava. Verkossa täytyy kuitenkin ottaa huomioon muita asioita, esimerkiksi diginatiivit eivät enää odota kaiken toimivan sujuvasti puhelimella, vaan he olettavat näin. Varausprosessi tehtiin yksinkertaisen sujuvaksi. Ensin valitsevat matkustajamäärän, tämän jälkeen näet eri kuljetusvaihtoehdot, joissa suositellaan järkevintä suhteutettuna henkilömäärään, teet valinnan, täytät vaadittavat tiedot ja lähetät lomakkeen.

Siirry Tourio verkkosivulle. Tutustu Whitestonen verkkosivuratkaisuihin.

Samankaltainen Projekti mielessä?

Siirry ylös
Haluatko kuulla lisää?

Jätä yhteystietosi niin kerromme lisää.