WhitestoneWhitestone

Kun verkkosivuilta halutaan muutakin kuin valmispohja

Olimme samalla sivulla asiakkaan kanssa, että tietynlaiselle brändille ja toimialalle tarvitaan kotisivut, jotka edustavat uskottavalla tavalla, niin yritystä kuin sen taustalla toimivia ihmisiä. Tähän tarpeeseen lähdettiin suunnittelemaan tarkoitukseen sopivaa verkkosivun ilmettä. Ihan mihin tahansa valmispohjaan ei haluttu laittaa arvokkaita ulkomaisia vaatebrändejä.

Kotisivut perustettavalle yritykselle

Asiakas pystyi antamaan oman näkemyksensä verbaalisesti, sekä muutaman esimerkin avulla. Aiempia sivuja ei ollut, joten saimme lähteä määrittämään Fashionparkin verkkopreesensiä alusta pitäen. Graafinen ohjeistus kuitenkin oli olemassa ennen verkkosivujen suunnittelua. UI/UX designerimme oli tämän projektin kulmakivi meidän osalta ja kykeni hahmottamaan asiakkaan toiveet, tuomalla oman mausteensa sivuston käyttöliittymään. Kaikessa tietysti huomioitiin graafisen ohjeistuksen asettamat standardit. Tavoitteena oli suunnitella verkkopalvelu, jonka kautta asiakas voi ylpeästi esitellä edustamiaan brändejä. Olisi ikävää jakaa esimerkiksi käyntikorttia ja toivoa hiljaa mielessään ettei uusi kontakti eksy sivulle.

Tyylillisesti ja brändin mukaisesti suunniteltu verkkosivu julkaistiin, kunnioittaen asiakkaan painottamia linjoja. Lopputulokseen päästiin hyvin kivuttomasti, kun asiat suunniteltiin huolellisesti etukäteen. Mielekäs projekti sai kummankin osapuolen osalta mielekkään lopputuloksen.

Käy tutustumassa Fashionpark verkkosivuihin tästä. Tutustu Whitestonen verkkosivuratkaisuihin.

Samankaltainen Projekti mielessä?

Siirry ylös
Haluatko kuulla lisää?

Jätä yhteystietosi niin kerromme lisää.