WhitestoneWhitestone

Verkkokauppa uuteen uskoon

Asiakkaan vanha verkkokauppa oli tullut tiensä päähän, eikä palvellut käyttäjiä, saati kauppiasta toivotulla tavalla. Tilaukset käsiteltiin täysin manuaalisesti ja käytettävyys kärsi teknisistä ongelmista. Sport Service on tunnettu erikoisliike Turussa ja lämmin palveluasenne huokuu heidän myymälässään.  Halusimme ammattitaidon ja palvelun näkyvän myös heidän verkkokaupassaan.

Verkkokauppaprojektin haasteet

Lähdimme rakentamaan palvelevaa verkkokauppaa, jonka pitäisi huokua sitä samaa fiilistä, jonka kokee astuessaan heidän kivijalkamyymäläänsä. Lisämausteena kauppaan tulisi toteuttaa kirjautuneen käyttäjän puoli. Saimme kumpikin osapuoli hieman kylmää vettä niskaamme heti kättelyssä, kun aloimme kaivaa vanhaa tuotedataa. Tämän setviminen ja tuominen uuteen verkkokauppaan vaikutti hyvinkin haastavalta.

Lopputulemana parempi verkkokauppa

Pääpirteittäin projekti oli meidän tekijöillemme sitä omaa core-osaamista. Maksutapaintegraatiot, ennakoiva tuotehaku, ulkoasu- ja käyttöliittymäsuunnittelu, kirjautuneen käyttäjän näkymät urheiluseuroille, sekä muut toiminnallisuudet olivat sitä päivittäistä osaamisemme ydintä. Haasteet liittyivät tuotedataan, jonka lopulta saimme setvittyä asiakkaan kanssa toimivaksi. Asiakkaan asenne ja yhteispeli meidän kanssamme oli lopulta se tärkein osa kokonaisuuden onnistumisen kannalta.


Siirry tutustumaan Sport Service verkkokauppaan. Tutustu Whitestonen verkkokaupparatkaisuihin.

Samankaltainen Projekti mielessä?

Siirry ylös
Haluatko kuulla lisää?

Jätä yhteystietosi niin kerromme lisää.