WhitestoneWhitestone

Brändin näköiset verkkosivut

Gustavelundin ensimmäinen toive oli saada nykypäivän standardit täyttävä verkkopalvelu. Painopiste siirtyi kuitenkin yrityksen brändiin ja yrityksen arvot sekä siitä huokuva arvokkuus haluttiin näkymään selkeästi myös verkkosivuilla.

Lyhyesti mitä tehtiin

Tuusulanjärven rannalla sijaitsevan Gustavelundin verkkopalvelut uudistettiin yrityksen vaatimalla arvokkuudella ja tyylillä. Myös Gustavelundin kunnioitettava historia haluttiin tuoda esiin.

Projektitiimi kävi vierailulla kohteessa

Verkkosivuprojektiin sisältyi Whitestonen projektitiimin vierailu kohteessa ja yhteistyössä huokui asiakkaan ja Whitestonen omistautuminen sekä innokkuus projektia kohtaan. Projektin edetessä asiakkaalla heräsi myös muita tarpeita, kuten uutiskirjepalvelun tarve sekä pöytävarausmahdollisuuden tuottaminen verkkosivuille. 

Tapahtumakalenteri ja fiilisvideo

Projektiin sisältyi helposti hallittavan tapahtumakalenterin tekeminen, josta saapuva vieras näkee kätevästi, mitä Gustavelundissa tapahtuu hänen vierailunsa aikana. Etusivulle sisällytettiin myös näyttävä video, josta vierailija saa parhaiten fiiliksen Gustavelundista ja upeasta ympäristöstä.

Siirry Gustavelundin verkkosivulle. Tutustu Whitestonen verkkosivuratkaisuihin.

Samankaltainen Projekti mielessä?

Siirry ylös
Haluatko kuulla lisää?

Jätä yhteystietosi niin kerromme lisää.