WhitestoneWhitestone

Sivuston ja ilmeen uudistus

Asiakas etsi verkkopalvelujen tarjoajaa, joka pystyisi toteuttamaan monipuolisen ja tarpeita vastaavan verkkosivuratkaisun. Toinen tärkeä kriteeri oli myös ulkoasun suunnittelu, joka sisälsi yrityksen uuden logon suunnittelun.

PlaNet Logisticsin päättäjät valitsivat Whitestonen toimittajakseen, koska kaikki palvelut voitaisiin kätevästi ottaa samasta yrityksestä. On huomattavasti kätevämpää ulkoistaa kaikki verkkopalvelut samalle yritykselle. Mitä vähemmän ulkoistettuja toimintoja, sitä vaivattomampi ja sujuvampi projekti. Kokonaisvaltaisuus on Whitestonen kilpailuvaltti.

Graafisesta suunnittelusta tekniseen toteutukseen

Ensimmäiseksi suunniteltiin ja toteutettiin logoon ja verkkopalvelun ilmeeseen liittyvät kokonaisuudet. Tämän jälkeen rakennettiin verkkopalvelu, jonka alustana toimii wManage-julkaisujärjestelmä. Toisin sanoen Whitestone huolehti verkkosivuista niiden ensimmäisestä piirrosta aina viimeisenkin palikan kuntoon laittamiseen. Kansainvälinen toimija tarvitsi sivuille myös englanninkielisen kieliversion.

Vahva yhteistyö projektin aikana

Tässä projektissa ulkoasun suunnittelu ja logo tuotettiin asiakkaan visioiden pohjalta. Tarpeeksi selkeä ohjeistus Whitestonen graafikoille johtaa taatusti tyylikkääseen jälkeen. Logon uudistaminen tehtiin siten, että Whitestone suunnitteli ohjeistuksen pohjalta kolme erilaista vedosta ja asiakas sai valita näistä mieluisimman. Tämänkaltaiset projektit ovat Whitestonen kannalta tehokkuudeltaan parhaita. Kommunikaatio tuotannon eri osien välillä on helppoa, sillä työskentely tapahtuu samassa toimistossa ja puhe-etäisyydellä.

Asiakas on luonnollisesti aina mukana projektin suunnitteluvaiheessa, kuten tässäkin tapauksessa. Whitestone antoi myös käyttökoulutuksen liittyen wManage-sovellusalustaan. Koulutukset ovat yleensä kivuttomia ja nopeita, sillä alusta on suunniteltu helppokäyttöiseksi ja varustettu räätälöidyillä ominaisuuksilla.

Muutakin kuin verkkosivut

Yrityksen uuden ilmeen ja logon suunnittelun kaltaiset luottamuksenarvoiset tehtävät ovat aina mielenkiintoisia ja projektina PlaNet Logistics kuvastaa hyvin Whitestonen palvelutarjonnan runsautta. Projektiin sisältyi myös yrityksen viestinnällisiin asioihin liittyvän materiaalin ulkoasun suunnittelua.

Siirry PlaNet Logistics verkkosivulle. Tutustu Whitestonen verkkosivuratkaisuihin.

Samankaltainen Projekti mielessä?

Siirry ylös
Haluatko kuulla lisää?

Jätä yhteystietosi niin kerromme lisää.