WhitestoneWhitestone

Verkkosivulla kirkas tarkoitus

Asiakas halusi modernisoida verkkosivunsa ja tuoda uusia, loppukäyttäjiä palvelevia ominaisuuksia. Sivuston tarkoitus on palvella olemassa olevia, sekä potentiaalisia asiakkaita ja tuottaa liidejä.

Nykyaikaiset verkkosivut

Raksystemsille toteutettiin responsiiviset ja pitkälle hakukoneoptimoidut verkkosivut. Whitestone vastasi sivuston graafisesta ja teknisestä toteuttamisesta. Sivuston kehitys on jatkunut projektin jälkeen, tällä tavalla varmistetaan verkkopalvelun pysyminen nykyaikasena.

Kolmiportainen valikko mobiilisti

Mobiilin valikkoratkaisu vaati web suunnittelijalta ponnisteluja. Raksystemsin verkkosivujen laajasta sisällöstä johtuen verkkosivulle tehtiin kolmiportainen valikko, joka saatiin toimimaan varsin kätevästi myös mobiililaitteilla. Asiakkaan pyynnöstä Whitestonen graafinen suunnittelija teki "face liftin" asiakkaan logoon. Sivustolle lisättiin Whitestonen kumppanin Giosg:in chat-palvelu.

Hinta-arvio laskuri palvelee käyttäjiä

Raksystemsille toteutettiin hintalaskuri, jonka avulla loppukäyttäjä pystyy arviomaan kuntotarkastuksen hinnan. Laskuri on neliportainen johon tarvitsee syöttää ainoastaan postinumero, huoneistotyyppi, pinta-ala ja rakennusvuosi. Laskurin tarkoitus on palvella käyttäjiä ja keventää yritykseen tulevien kyselyjen laatua. 

Siirry Raksystems verkkosivulle. Tutustu Whitestonen verkkosivuratkaisuihin.

Samankaltainen Projekti mielessä?

Siirry ylös
Haluatko kuulla lisää?

Jätä yhteystietosi niin kerromme lisää.