WhitestoneWhitestone

WE – WHITESTONE

”Suurin oivalluksemme on, ettei asiakas välttämättä aina tiedä, minkälaisia palveluja hän itse tarvitsee. Meidän tehtävämme on tietää se asiakkaan puolesta.”

Juuremme ovat vuodessa 2001 ja kolmen kaveruksen kiinnostuksessa synnyttää verkkopalveluja ja ohjelmistoratkaisuja tuottava yritys. Yhden ihmisen osaamisen ympärille rakennetusta syntyajatuksesta on toimintamme vuosien varrella kehittynyt alihankintatyöstä ja konsultoinnista nykypäivän vahvaan strategiseen kumppanuuteen asiakkaidemme kanssa.

Viidentoista vuoden ikään saapuessamme meillä tiedetään, mitä tarkoittaa, kun yritys haluaa digitalisoitua ja uskomme, että meillä on paras osaaminen sen toteuttamiseen. Laaja-alaiset verkkopalvelut, sähköisen kaupankäynnin ratkaisut sekä yritysohjelmistot räätälöidään aina vastaamaan asiakkaiden yksilöllisiä tarpeita. Ymmärrämme vuorovaikutuksen ja  kommunikaation tärkeyden. Keskeistä on tutustua jokaiseen asiakkaaseen henkilökohtaisesti ja löytää mahdollisimman toimivat ratkaisut yhdessä asiakkaan kanssa. Luomme alusta alkaen kiinteän suhteen asiakkaaseen.

Yrityksenä olemme halunneet rakentaa yhteisöä, jossa olemme yhtä suurta perhettä. Vaikka se saattaakin kuulostaa kliseeltä, meillä se on totta. Rekrytoimme intohimoisia, itseoppineita osaajia, joilla on tarvittavaa osaamista oman harrastuneisuuden ja kiinnostuksen kautta. Meillä työntekijöitä kannustetaan kouluttautumaan ja kehittämään ammattitaitoaan. Työntekijöiden erilaisuus on voimavaramme, johon nojaten rakennamme tehokkaasti toimivaa yritystämme. Työntekijöinä kuvaamme toinen toisiamme ammattitaitoisina, ahkerina, luovina, tunnollisina, supliikkeina ongelmanratkaisijoina.

Whitestone lukuina


20+Asiantuntijaa

2Toimipistettä

300+Asiakasta

2000+Toteutusta

Tänään olemme yli 20 henkilön tiimi, jonka toimipisteitä on pääkaupunkiseudulla sekä Turussa. Suuntamme on korkealle.

Haluamme olla yksi Suomen johtavista digitalisaation asiantuntijaorganisaatioista. Teemme sen maltillisella kasvulla ja tuloksekkaalla tekemisellä.  

Haluamme kutsua sinua mukaan jatkamaan tarinaamme; yhteistä kannattavaa kasvua sekä kestävää ja kehittyvää tulevaisuutta!

 

Ota yhteyttä meihin

Siirry ylös
Haluatko kuulla lisää?

Jätä yhteystietosi niin kerromme lisää.