5000€ euron arvoinen seteli on pääosin suunnattu pk-yrityksille jotka hakevat ensimmäistä kertaa innovaatiorahoitusta ja haluavat hyödyntää innovaatiopalveluita. 

Taustaa Innovaatiosetelistä

Seteli on osa hallituksen yrittäjyyspaketin toimenpiteistä. Toimilla pyritään tuomaan apuvälineitä ja edistämään yrittäjyyttä. Tämän kokeilun kohderyhmä on nimenomaan pienet ja keskisuuret yrittäjät/yritykset. Hallituksen ohjelman tavoitteena on parantaa kehitysvaiheessa olevien yrittäjien toimintaedellytyksiä ja poistaa mahdollisia liiketoiminnan esteitä. 

Myönnetyllä innovaatiosetelillä voi hankkia asiantuntijapalveluja kolmannelta osapuolelta erilaiseen innovaatiotoimintaan. Palveluntarjoajan osaamisen ja asiantuntemuksen tulee olla sellaista, jota tuen saajalla ei löydy omasta takaa.

Innovaatiosetelin hakuprosessi

Whitestone auttaa sinua hakemaan ja perustelemaan hakuprosessin. Whitestone kuuluu innovaatiopalveluiden tarjoajiin. Whitestonen erityisosaaminen on liiketoiminnan digitalisoimisessa ja digitalisaatiosuunnitelmien tekemisessä. Whitestonen tarkoituksena on auttaa kumppaniyrityksiä tehostamaan liiketoimintaansa erilaisten digitaalisten ratkaisujen avulla.

Ota yhteyttä ja keskustellaan miten sinun yrityksesi voisi hyötyä tästä!

Ota yhteyttä:

www.whitestone.fi