WhitestoneWhitestone

Verkkokaupparatkaisut

B2B-verkkokauppa

B2C -Verkkokauppa

Graafinen suunnittelu

Tekninen toteutus

Integraatiot

Markkinointi

 

Tärkeitä ominaisuuksia onnistuneissa verkkokaupparatkaisuissa ovat mm. monipuoliset integraatiomahdollisuudet, räätälöitävät ominaisuudet, selkeä käyttöliittymä sekä mahdollisuus jatkuvaan kehitykseen.

Huippulaadukkaat tekniset ratkaisut ja tietotaito mahdollistavat verkkoliiketoiminnan realisoinnin. Satojen projektien tuoma kokemus on mahdollistanut kehityksemme alan huippuosaajaksi.

Toteutamme kuluttajatuotteiden tai yritystuotteiden responsiiviset verkkokaupat asiakkaan tarpeiden mukaan. Anna verkkokauppa-asiasi osaaviin ja luotettaviin käsiin.

B2B-verkkokauppa palvelee asiakkaita

Sähköinen tilausjärjestelmä, eli B2B-verkkokauppa on asiakkaidesi palvelua. Verkkokauppa tarjoaa asiakkaillesi 24/7 ostomahdollisuuden, ilman tuputtamista. Älykkään järjestelmän avulla tarjoat asiakkaalle tuotteita joista he saattaisivat olla kiinnostuneita. Parhaimmillaan verkkokauppa säästää aikaa uusasiakashankintaan.

Kumppanin taustajärjestelmien integraatioiden avulla tilaamisprosessista tulee saumatonta, eikä aikaa tuhlaannu manuaalisesti suoritettaviin toimenpiteisiin.

Yritysten välinen kauppa vaatii verkkokauppatoimittajalta ymmärrystä asiakkaansa liiketoimintaa kohtaan, vahvaa konsultoivaa otetta ja kokemusta vastaavista projekteista. Whitestonen toimintamallit rakentuvat näiden kolmen kulmakiven ympärille. Tekniset ratkaisut on tehty palvelemaan tarkoitusta, eikä toisin päin.

Meidän B2B-verkkokaupparatkaisumme rakennetaan aina asiakkaan tarpeita vastaavaksi, liiketoiminnan vaatimukset ja vahvuudet huomioiden. Selkeä käyttöliittymä, taustajärjestelmäintegraatiot ja tehokas jälkimarkkinointi tuottavat parhaan mahdollisen lopputuloksen.

B2C-verkkokauppa

Verkkokaupan perustamisessa huomioidaan kuluttajien käyttäytyminen ja ostotottumukset verkossa. Olemme sähköisen kaupan asiantuntijoita ja tarjoamme tämän tietotaidon myös asiakkaidemme käyttöön. Projektityömme perustuu asiakaslähtöiseen ajatteluun.

Huippulaadukkaat tekniset ratkaisumme ja tietotaitomme mahdollistavat verkkoliiketoiminnan realisoinnin. Satojen projektien tuoma kokemus on mahdollistanut kehityksemme alan huippuosaajaksi.

Verkkokaupan graafinen suunnittelu

Verkkokaupan graafinen ilme ja rakenne muodostavat kävijälle ensimmäisen ja vahvimman kuvan yrityksestä. Ulkoasulliset asiat ovat kävijälle iso osa käyttökokemusta, joka on ensiarvoisen tärkeää.

Graafikkomme ovat verkkokauppaprojekteissa alansa huippuja. Käyttöliittymäsuunnittelu lähtee juurikin graafikon kynästä ja tiiviistä vuoropuhelusta asiakkaan kanssa. Tarjoamme ammattitaitoiset graafikkomme asiakkaidemme käyttöön ja he laittavat peliin kaiken osaamisensa ja ammattitaitonsa.

Verkkokaupan käyttöliittymän suunnittelu

Tuotamme yksilölliset ja laadukkaat ulkoasut, verkkokaupan kohderyhmä huomioiden. Verkkokaupan ulkoasu on enemmän kuin visuaalinen kokemus, se antaa pohjan koko käyttökokemukselle. Selkeä navigaatio, helppokäyttöinen ja suoraviivainen tilausprosessi sekä myyvät tuotekortit, ovat tuottavan verkkokaupan ydinasioita.

Verkkokauppa-asiakkaista graafiseen osaamiseemme ovat luottaneet muun muuassa Suojainpro ja Vantaan Siemen ja Kone.

Tekninen toteutus

Kaikkien verkkokauppaprojektien tekninen osuus lähtee liikkeelle määrittelystä, jossa asiakkaan tarve määritellään konsultoivalla kärjellä. Määrittelyn osuus teknisestä työstä onkin usein 30% - 40%.

Tekninen osuus projektista viedään läpi tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa, jolloin varmistetaan projektin suunnan pysyminen oikealla kurssilla.

Järjestelmät

Käytämme verkkopalveluissamme pääasiallisesti wManage-sovellusalustaa. wManage on Whitestonen omaa tuotekehitystä ja tämä mahdollistaa verkkokaupan joustavan jatkokehityksen ja kustannustehokkaan työtahdin. Käytännössä wManagelle voidaan tuottaa räätälöityjä ominaisuuksia hyvinkin yksilöllisiin tarpeisiin.

Tarvittaessa Whitestone tuottaa verkkokaupat myös muilla sovellusalustoilla tai verkkokauppamoottoreilla.

Integraatiot

Integraatioilla tarkoitetaan yksi- tai kaksisuuntaista tiedonsiirtoa kolmannen osapuolen järjestelmän kanssa. Sille tulee yleensä tarve, kun puhutaan jo valmiin asiakas- tai tuotemassan käyttöönotosta verkkopalveluun.

Integraatiot koskevat myös maksuliikennettä. Whitestone tarjoaa valmiit ratkaisut yleisimpiin verkkomaksupalveluihin kuten Paytrail, Svea Payments ja Klarna. Meillä on vuosien kokemus erilaisista järjestelmistä ja pystymme selvittämään integraatiomahdollisuudet mihin tahansa jo olemassa olevaan järjestelmään.

Integroitu ratkaisu säästää aikaa, kun tietojen päivitys tehdään vain yhteen paikkaan ja tilaukset siirtyvät toiminnanohjaukseen ilman manuaalisia työvaiheita. Lisäksi asiakkaalle voidaan tarjota aina ajankohtainen tieto tuotteista, hinnoista ja varastosaldoista. Meillä on kokemusta muun muassa lukuisista Posti- Matkahuolto- ja Lemonsoft-integraatioista.

Markkinointi

Kun verkkokauppa julkaistaan, nousee usein kysymykseksi sen markkinointi. Verkkokaupan tehtävä on usein olemassa olevien asiakkaiden palvelemisen lisäksi tehdä uusasiakashankintaa sekä tuottaa heräteostoksia.Tarjoamme ammattitaitoista ja kustannustehokasta verkkomarkkinointipalvelua.

 

Lue lisää

Asiakastarinat ja referenssit

Katso Whitestonen tekemiä verkkokauppatoteutuksia tai tutustu monipuolisiin asiakastarinoihimme.

Haluatko kuulla lisää?

Siirry ylös
Haluatko kuulla lisää?

Jätä yhteystietosi niin kerromme lisää.