WhitestoneWhitestone

Verkkosivut

Graafinen suunnittelu

Julkaisujärjestelmä

Tekninen toteutus

Markkinointi

Responsiivisuus

Ylläpitopalvelut

 

Yritysten ja yhteisöjen verkkosivutarpeet voivat olla hyvinkin erilaisia. Toiselle on tärkeää selkeä ja nopea informaation välittäminen, kun toisen liiketoiminnalle on olennaista saada verkkosivuilta mahdollisimman paljon asiakaskontakteja.

Pyrimme ymmärtämään asiakkaidemme muuttuvat tarpeet ja tuottamaan näitä vastaavat ratkaisut laadukkaasti sekä luotettavasti. Räätälöidyillä ratkaisuilla toimitamme asiakkaan tarpeeseen vastaavat verkkosivut. Ratkaisumme mahdollistavat verkkosivujen jatkuvan kehityksen.

Tuotamme verkkosivuprojektit avaimet käteen -periaatteella – aina projektin määrittelystä graafiseen suunnitteluun, palvelun käyttöönottoon sekä käyttökoulutukseen asti.

Graafinen suunnittelu

Verkkopalvelun graafinen ilme ja rakenne muodostavat kävijälle ensimmäisen ja vahvimman kuvan yrityksestä. Ulkoasulliset asiat ovat kävijälle iso osa käyttökokemusta, joten sivuston ulkoasun tyylikkyys on ensiarvoisen tärkeää. 

Tuotamme yksilölliset ja laadukkaat ulkoasut, verkkosivun kohderyhmän huomioiden. Tarjoamme asiakkaiden käyttöön ammattitaitoiset graafikkomme ja laitamme peliin oman osaamisemme sekä ammattitaitomme.

Julkaisujärjestelmä

Käytämme verkkopalveluprojekteissamme pääasiallisesti wManage-sovellusalustaa. 

wManage on omaa tuotekehitystämme ja mahdollistaa verkkopalveluiden joustavan jatkokehityksen ja kustannustehokkaan työtahdin. Käytännössä wManagelle voidaan tuottaa mitä ominaisuuksia tahansa.

Tarvittaessa tuotamme verkkopalvelut myös muilla sovellusalustoilla tai julkaisujärjestelmillä.

Tekninen toteutus

Tuotamme korkealaatuiset verkkopalveluratkaisut avaimet käteen -periaatteella.

Tekninen henkilökuntamme omaa yli 100 miestyövuoden kokemuksen verkkopalveluprojekteista ja se näkyy mm. projektien määrittely- ja läpivientivaiheessa konsultoivana otteena asiakkaan suuntaan.

Markkinointi

Kun verkkopalvelu julkaistaan, nousee usein kysymykseksi sen markkinointi. Verkkopalvelun tehtävänä on tuottaa yrityksen haluamaa palvelua sen kohderyhmälle, mutta kohderyhmän pitää ensin löytää verkkopalvelu. Tarjoamme ammattitaitoisia ja kustannustehokkaita verkkomarkkinointipalveluita.

Asiakkaan tehtävä ei ole kertoa meille kaikkea mitä hän haluaa, me kerromme asiakkaalle mitä hän tarvitsee.

Responsiiviset verkkosivut

Tuotamme tyylikkäitä responsiivisia verkkosivuja, jotka soveltuvat kaikille päätelaitteille. Responsiivisuus tarkoittaa sitä, että sivusto taipuu tyylikkäästi erilaisille näytöille ja päätelaitteille, mukaanlukien mobiililaitteet. Tämä on nykyaikaista, sillä päätelaitteet ja niiden käyttö ovat eräänlaisessa murrosvaiheessa. Ihmiset käyttävät yhä enemmän verkkopalveluja erilaisilla päätelaitteilla, eritoten mobiililaitteilla.

Useat yritykset pohtivat, että heillä olisi tilausta mobiilisovelluksille. Toisena vaihtoehtona on pidetty erillisiä www-pohjaisia mobiilisivuja. Ratkaisut ovat toki hyviä, mutta eivät täysin vedenpitäviä kauaskantoisesti ajatellen.

WWW-pohjaisissa mobiilisivuissa ja mobiilisovelluksissa tulee vastaan yksi harmittava aikaavievä ongelma. Sivustojen sisällölliset ja tekniset päivitykset täytyy tehdä erillään perinteisistä verkkosivuista. Mobiilisovelluksien suhteen ongelma on moninkertainen. Tämä johtuu siitä, että sovellukset täytyy/kannattaa tehdä eri alustoille (Windows Phone, iPhone, Android) ja kaiken lisäksi päivitykset täytyy tehdä erikseen. Verkkoalalla on kasvanut responsiivisten sivustojen trendi.

Tämä tarkoittaa lyhyesti sitä, että verkkosivut suunnitellaan toimimaan kaikilla alustoilla (läppäri, tabletti ja puhelin). Sivustot saadaan toimimaan ilman suurempaa käyttökokemuksen muuttumista, päätelaitteesta riippumatta. Sivujen päivittäminen ja ylläpito helpottuu responsiivisen suunnittelun myötä merkittävästi.

Ylläpitopalvelut

Meiltä saat luotettavan ylläpidon verkkosivuillesi tai verkkokaupallesi. Ylläpitopalvelumme tärkeimpänä prioriteettina on palveluiden tavoitettavuuden ja vakauden takaaminen.

Meillä on yli kymmenen vuoden ylläpitokokemus ja asiakkaidemme joukossa on muun muassa kymmeniä verkkokauppoja, joille palvelun luotettavuus on elintärkeää.

Hoidamme verkkosivujen ylläpitoa asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Ylläpitomme sisältää palvelinlaitteiston, verkon ja alustaohjelmiston ylläpitoa. Lisäksi hoidamme verkkotunnusten avaukset ja niiden ylläpidon. Ylläpitoasiakkaiden on mahdollista ottaa käyttöönsä myös sähköpostiosoite sekä siihen liittyviä lisäpalveluita.

Asiakaspalvelu

Asiantunteva ja nopeasti tavoitettava asiakaspalvelu on meille itsestäänselvyys.

Tekniset tukihenkilömme vastaavat ongelmatilanteisiin sähköpostin välityksellä tai puhelimitse arkisin klo 9-16.

Verkkosivuprojektiemme alustana toimii julkaisujärjestelmä, jonka avulla verkkosivujen ylläpito on asiakkaalle vaivatonta ja nopeaa. Tarjoamme luonnollisesti myös koulutusta julkaisujärjestelmän käyttöönottoa varten.

Tietoturvapalvelumme huolehtii siitä, etteivät ulkopuoliset uhat pääse aiheuttamaan haittaa järjestelmien toimivuudelle tai liiketoiminnalle.  

Asiakastarinat ja referenssit

Katso Whitestonen tekemiä verkkosivutoteutuksia tai tutustu monipuolisiin asiakastarinoihimme.

Haluatko kuulla lisää?

Siirry ylös
Haluatko kuulla lisää?

Jätä yhteystietosi niin kerromme lisää.